breaking news Νέο

Το τελευταίο αντίο στον Σάββα Αβετίδη

Το τελευταίο αντίο στον Σάββα Αβετίδη

Συγγενείς, φίλοι, συνάδελφοι από τον χώρο της εκπαίδευσης, πρώην συμπαίκτες, ποδοσφαιριστές τους οποίους καθοδήγησε και βοήθησε να εξελιχθούν στην πολύχρονη και πολύ σημαντική προπονητική του καριέρα, αλλά και απλοί φίλαθλοι, που έτυχε να τον γνωρίσουν μέσα στους αγωνιστικούς χώρους, χθες συνόδευσαν τον Σάββα Αβετίδη στην τελευταία του κατοικία, στον τόπο της καταγωγής του, την Αγία Τριάδα Ημαθίας.

Ο Σάββας ηταν μόλις 56 ετών, γυμναστής στο επάγγελμα και λάτρης του αθλητισμού.

Υπήρξε ποδοσφαιριστής, στις καλές εποχές της Δόξας Αγίας Τριάδας, με την οποία την περίοδο 1991-1992 και προπονητή τον σημερινό Γενικό Γραμματέα της ΕΠΣ Ημαθίας Βαγγέλη Κοσκερίδη, έφθασε στον τελικό κυπέλλου ερασιτεχνικών ομάδων, χάνοντας από την Ακαδημία Ποδοσφαίρου της Βέροιας στην διαδικασία των πέναλτι με 6-5.

Στη συνέχεια και αφου αποφοίτησε από τα ΤΕΦΑΑ, ακολούθησε το επάγγελμα του προπονητή ποδοσφαίρου, προσφέροντας τις γνώσεις του σε πολλές ερασιτεχνικές ομάδες της περιοχής μας, καταγράφοντας πολλές διακρίσεις.

Τα τελευταία χρόνια ο Σάββας αντιμετώπιζε πρόβλημα με τα νεφρά του, αυτό όμως δεν τον εμπόδιζε να συμμετάσχει ενεργά σε διοργανώσεις του κλασικού αθλητισμού. Πρόσφατα μάλιστα είχε κατακτήσει την πρώτη θέση στα 5.000 μέτρα βάδην στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα νεφροπαθών ενω ετοίμαζε την συμμετοχή του στις επόμενες διεθνείς διοργανώσεις.

Καλό ταξίδι Σάββα.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής