breaking news Νέο

«Σύμφωνο συνεργασίας» δυναμώνει την πόλη της Βέροιας

«Σύμφωνο συνεργασίας» δυναμώνει την πόλη της Βέροιας

Σύμφωνο αμοιβαίας συνεργασίας με προτεραιότητα την εξωστρέφεια, που θα στοχεύει στο σχεδιασμό και τη συνδιοργάνωση εκδηλώσεων, για την προβολή της Βέροιας και της τοπικής αγοράς και την ενίσχυση της ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ, υπέγραψαν χθες Πέμπτη, 13 Οκτωβρίου 2022, ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών και Εμπόρων Βέροιας, Λάζαρος Ασλανίδης, η  πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Βέροιας Αθηνά Πλιάτσικα Τσιπουρίδου, ο πρόεδρος του Σωματείου Ιδιοκτητών Καταστημάτων Υγειονομικού Ενδιαφέροντος Κωνσταντίνος Σαμανίδης, ο πρόεδρος του Συλλόγου Ζαχαροπλαστών και Καταστηματαρχών- Ζαχαροπλαστών Βέροιας Αναστάσιος Παγγούρας και εκ μέρους της ΠΑΕ Βέροιας ο αντιπρόεδρος Στέφανος Αποστολίδης.

Οι προαναφερόμενοι φορείς που εδραίωσαν τη συνεργασία τους, ενώνουν τις δυνάμεις τους με προτεραιότητα την εξωστρέφεια  και την καλύτερη προσέγγιση τους με την κοινωνία, κάνοντας αισθητή την παρουσία τους στο ευρύ κοινό, που θα συμμετέχει ενεργά σ’ όλες τις δράσεις, μέσα από τις οποίες θα δημιουργηθεί μια νέα δυναμική γενιά φιλάθλων, που θα έρθουν πιο κοντά με την ποδοσφαιρική ομάδα της ΠΑΕ Βέροιας.

Οπως ανέφερε ο Στέφανος Αποστολίδης: «Θα δημιουργηθεί μία κάρτα μέλους, που θα δίνει τη δυνατότητα έκπτωσης σε όσα μέλη την αποκτήσουν, από τα καταστήματα που θα συμμετέχουν εθελοντικά σ' αυτό το πρόγραμμα. Θα δημιουργηθούν εθελοντικές δράσεις αιμοδοσίας, θα δημιουργηθεί τράπεζα αίματος και μυελού των οστών και όποιο μέλος χρειαστεί βοήθεια, θα συνεισφέρουμε με βάση το σύμφωνο που συνυπογράφουμε. Θα γίνονται κληρώσεις Χριστούγεννα, Πάσχα και καλοκαίρι με πλούσια δώρα. Η ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ θα δημιουργήσει μία κερκίδα δωρεάν για τους κατόχους της κάρτας, στους εντός έδρας αγώνες και έχουμε στο μυαλό μας πολλές ακόμα δράσεις, τόνισε ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ .

Συμπληρώνοντας η κυρία Τσιπουρίδου, ανέφερε πως θα προσεγγίσουν όλοι οι συνεργαζόμενοι φορείς και άλλους συλλόγους, όπως για παράδειγμα το Φιλοζωικό Σύλλογο, για να δοθεί μία λύση στα αδέσποτα, αλλά και άλλους πολιτιστικούς συλλόγους. Η κάρτα μέλους που θα κοστίζει 20 ευρώ και θα είναι ετήσια, θα παρέχει έκπτωση στους κατόχους στα εμπορικά αλλά και στα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος, που θα αναγράφεται με αυτοκόλλητο στη βιτρίνα του κάθε καταστήματος, που θα συμμετέχει και θα διανέμεται σε πολλά σημεία της πόλης και ενδεχομένως να υπάρξει συνεργασία, κατόπιν συζητήσεων που θα επιδιώξουν οι φορείς και με κάποια σούπερ μάρκετ της πόλης.

Στο πλαίσιο της εκδηλωσης διαβάστηκε το κείμενο του Συμφώνου Συνεργασίας, που αναφέρει:

 

«Στη Βέροια σήμερα, Πέμπτη 13 Οκτωβρίου 2022 τα εξής συμβαλλόμενα μέρη:

Ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας  Επαγγελματιών Βιοτεχνών και  Εμπόρων Βέροιας, κ. Λάζαρος Ασλανίδης, η Πρόεδρος του  Εμπορικού Συλλόγου Βέροιας κα Αθηνά Πλιάτσικα Τσιπουρίδου , ο Πρόεδρος του Σωματείου Ιδιοκτητών Καταστημάτων Υγειονομικού  Ενδιαφέροντος κ. Κωνσταντίνος Σαμανίδης, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Ζαχαροπλαστών και Καταστηματαρχών- Ζαχαροπλαστών  Βέροιας κ. Αναστάσιος Παγούρας  και εκ μέρους της ΠΑΕ Βέροιας ο Αντιπρόεδρος  κ. Στέφανος Αποστολίδης συμφώνησαν να προχωρήσουν από κοινού στην υπογραφή Συμφώνου Συνεργασίας.

Το παρόν Σύμφωνο Συνεργασίας με τους άνω φορείς βασικό στόχο έχει τον κοινό σχεδιασμό και την συνδιοργάνωση εκδηλώσεων με σκοπό την προβολή της πόλης και της αγοράς.

Έτσι οι προαναφερόμενοι φορείς ενώνουν τις δυνάμεις τους  με προτεραιότητα την εξωστρέφεια  και την καλύτερη προσέγγιση τους με την κοινωνία, κάνοντας αισθητή την παρουσία τους στο ευρύ κοινό που θα συμμετέχει ενεργά σ’ όλες τις δράσεις  μέσα από τις οποίες θα δημιουργηθεί  μια νέα δυναμική γενιά φιλάθλων  που θα έρθουν πιο κοντά με την ποδοσφαιρική ομάδα της ΠΑΕ Βέροιας.

Ο προγραμματισμός των εκδηλώσεων συμφωνείται από κοινού, κατατίθενται εγκαίρως και για κάθε δράση θα επισυνάπτεται  αναλυτικά ο προϋπολογισμός.

Οποιαδήποτε οικονομική ενίσχυση προέρχεται  από φορείς ή Ιδιώτες θα πρέπει να συναποφασίζεται και να καταγράφεται το ποσό. Οι εκπρόσωποι των  συνεργαζόμενων φορέων θα πρέπει να είναι γνώστες για οποιαδήποτε οικονομική κίνηση (έσοδα-έξοδα δράσεων)».

Είναι κάτι πολύ και όμορφο και πρέπει να το αγκαλιάσουμε όλοι, γιατί θα μας φέρει όλους κοντά στην πόλη και την ομάδα της Βέροιας, τόνισαν οι εκπρόσωποι του πάνελ.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής