breaking news Νέο

Ραντεβού της Διεπαγγελματικής Οργάνωσης Πυρηνοκάρπων με τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης

Ραντεβού της Διεπαγγελματικής Οργάνωσης Πυρηνοκάρπων με τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης

Συνάντηση με τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Βαγγέλη Αποστόλου θα έχει την ερχόμενη Τρίτη, 23 Ιανουαρίου, στο ΥΠΑΑΤ, αντιπροσωπεία της Διεπαγγελματικής Οργάνωσης Πυρηνοκάρπων και της Ομοσπονδίας Δενδροκαλλιεργητών, με βασικό θέμα συζήτησης τις αποζημιώσεις από τις βροχοπτώσεις του Ιουλίου. 

Από την πλευρά τους οι Αγροτικοί Συνεταιρισμοί της Ημαθίας και της Πέλλας, υπό την αιγίδα της Διεπαγγελματικής Οργάνωσης Πυρηνοκάρπων και του Σ.Ε.Α.Σ. Ν. Πέλλας, εντείνουν τις προσπάθειές τους, ώστε να βρεθεί λύση με τις δηλώσεις ζημιάς, που ακόμα δεν έχουν υποβληθεί.  

Σε ευρεία σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο συνεταιρισμό των Καλυβίων, με παρούσες τις διοικήσεις των συνεταιρισμών μαζί με υπηρεσιακά τους στελέχη, ενημερώθηκαν σχετικά με τη διαδικασία υποβολής των δηλώσεων ζημιάς, οι οποίες αναμένονται να ξεκινήσουν άμεσα.       

Έγινε παρουσίαση της ηλεκτρονικής  πλατφόρμας υποβολής των δηλώσεων και απαντήθηκαν όλες οι ερωτήσεις που προέκυψαν, από το Χρήστο Γιαννακάκη και τους υπεύθυνους του προγράμματος.

Επιπλέον προγραμματίστηκε νέα συνάντηση των συνεταιρισμών σήμερα Πέμπτη, προκειμένου να καθοριστούν οι τελικές λεπτομέρειες, η διάρκεια, οι χώροι υποδοχής των δηλώσεων κ.λπ.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής