breaking news Νέο

Αρ(α)κάς!

  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!

Περήφανα παρήλασαν τα νιάτα, τα μεσήλικα και τα γερόντια της Νάουσας στη Θεσσαλονίκη, στο πλαίσιο των ελευθερίων της πόλης τους.

Ξεχύθηκαν στην Τσιμισκή, με άψογους σχηματισμούς, για να αγοράσουν μαλλί, να πλέξουν τη φανέλα και τις κάλτσες του στρατιώτη.

28η Οκτώβρη έρχεται, διατί να το κρύψωμεν άλλωστε.

Τα μεσήλικα και τα γερόντια που δεν είχαν όρεξη να πάνε στα «Ζάρα» και τα «Μάρα», την άραξαν στας παραλίας, για να απολαύσουν το Θερμαϊκό, μετά καιμακλίδικου, καπουτσίνου, με γάλα καρύδας, καστανή ζάχαρη και νιφάδες σοκολάτας, χωρίς γλουτένη.

Τα αντίστοιχα της Βέροιας δεν πρόλαβαν, αφού Κυριακή έπεσε η επέτειος. Πάλι αυτή η κυβέρνηση. Πρέπει άμεσα να σταματήσει τoν εορτασμό τοπικών και εθνικών επετείων, αν πέφτει αργία.

Πού θα πάνε ρε οι Ημαθιώτες, να περάσουν μια όμορφη μέρα, αν δεν κάνουν ψώνια και δεν πιουν φρέντο και 36 ζάχαρες;

Τέτοια λέμε και βάζουμε σε πειρασμό τους Αλεξανδρινούς, να την κάνουν για τη συμβασιλεύουσα σήμερα Τρίτη.

Βέβαια και εκεί κάνουν παρέλαση, όπως στη Βέροια, οπότε κομματάκι δύσκολο να αφήσουν τα μεσήλικα και τα γερόντια, εγγόνια και παιδιά, χωρίς χειροκρότημα και καμιά 573 φωτογραφίες από το κινητό τους.

Και να τα μπράβο καμάρι μου, είσαι η πρώτη, δείτε ρε τι γιο έβγαλα.

Και όσο για τα ψώνια; No problem. Το Σάββατο κοντά είναι. Την κάνουμε και για μια τσάρκα κατά «Κόσμος» μεριά και γυρνάμε χαρούμενοι και ευτυχισμένοι.

Και αν μας την πει κανείς ότι δεν βάλαμε σημαία στο μπαλκόνι, του ρίχνουμε και ένα «άσε τα εθνικιστικά», εμείς «ανήκουμε στη σωστή πλευρά της ιστορίας» και τον αποστομώνουμε.

Βέβαια έτσι που πάμε με τον Κυριάκο, σε λίγο θα γιορτάζουμε την επέτειο της ανεξαρτησίας της Ουκρανίας από τη Σοβιετική Ένωση, αλλά είπαμε. Κυριάκος είναι αυτός.

Μιλάμε για την κεντροδεξιοαριστερά στο μεγαλείο της. Ζήτω το Έθνος.


Ζάρα
καφές
παρέλαση
COSMOS
σημαία
Μητσοτάκης

Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής