breaking news Νέο

ΚΕΠΑ Δήμου Βέροιας : προβολή ταινιών μικρού μήκους και ιστορικού ντοκιμαντέρ

ΚΕΠΑ Δήμου Βέροιας : προβολή ταινιών μικρού μήκους και ιστορικού ντοκιμαντέρ

Τα τμήματα κινηματογράφου της ΚΕΠΑ και ο υπεύθυνος διδασκαλίας Νίκος Καλλαράς-Σκηνοθέτης, σας προσκαλούν στην προβολή  των παρακάτω ταινιών μικρού μήκους :

  • Σσστ
  • Σάντουιτς
  • Πρωινό γεύμα
  • Σταθμός

και του Ιστορικού ντοκιμαντέρ : Βέροια Αναμνήσεις Ντοκουμέντα και Μαρτυρίες,

οι οποίες αποτελούν παραγωγή της ΚΕΠΑ Δήμου Βέροιας. Η προβολή θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 20 Ιανουαρίου και ώρα 7.00 μ.μ., στην Αντωνιάδειο Στέγη Γραμμμάτων και Τεχνών, με ελεύθερη είσοδο.

Λίγα λόγια για το Νίκο Καλλαρά από τους μαθητές του

Υπάρχει μεγαλύτερη επιβράβευση για ένα Δάσκαλο να μαθαίνει ότι κατέχει μία θέση στην Καρδιά των Μαθητών του;

Η Άννα, ο Λευτέρης, η Ανδρομάχη, ο Γιάννης, η Βίκυ, ο Δημήτρης, η Ελίζα, ο Αντώνης, ο Γιάννης, ο Θωμάς, ο Άγγελος, ο Νίκος, ο Δημήτρης και ο Γιάννης είμαστε  οι  μαθητές του Νίκου Καλλαρά. Όσο διαφορετικοί κι αν είμαστε μεταξύ μας, το σίγουρο είναι ότι ομονοούμε στο  πιο σημαντικό.

Έχουν περάσει σχεδόν 2 χρόνια, κι όμως ακόμα τον αποκαλούμε Δάσκαλο, φίλο και αδερφό. Ο Νίκος Καλλαράς είναι η ψυχή. Αποτελεί έμπνευση. Είναι ο εκκεντρικός επαγγελματίας καλλιτέχνης. Είναι ρεαλιστής και ανθεκτικός.

Ο Νίκος Καλλαράς είναι στη σκέψη μας ως ο επαναστάτης. Μας έμαθε τους κανόνες αλλά και πώς να τους καταργούμε δημιουργικά.

Ο Νίκος ήταν ο ανεκτικός οδηγός που με τις γνώσεις του, το γέλιο και το χιούμορ μας ταξίδεψε στον κόσμο του κινηματογράφου.

Ο Δάσκαλός μας  δημιούργησε κάτι που δεν υπήρχε στη Βέροια, τα σεμινάρια του κινηματογράφου. Έτσι κάλυψε ένα κενό στην πόλη αλλά και ανταποκρίθηκε σε μία δική μας ανάγκη, να μάθουμε για τον κινηματογράφο,  ένα θέμα που αγαπούσαμε και για το οποίο αναζητούσαμε γνώση.

Ο Νίκος Καλλαράς μας πρόσφερε ένα όμορφο ταξίδι γνώσεων και δημιουργίας που θα μας μείνει αξέχαστο.

Σ ευχαριστούμε Δάσκαλε.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής