breaking news Νέο

ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ : Στα δύσκολα από το πρώτο φιλικό!

  • ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ : Στα δύσκολα από το πρώτο φιλικό!
  • ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ : Στα δύσκολα από το πρώτο φιλικό!
  • ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ : Στα δύσκολα από το πρώτο φιλικό!
  • ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ : Στα δύσκολα από το πρώτο φιλικό!

Στην πρώτη φιλική δοκιμασία της, εν μέσω προετοιμασίας, απεναντι στον Άρη Θεσσαλονικης (Α' Εθνική), η ομάδα των veria Ladies (νεοφώτιστη στην Β' Εθνική) δεν θα μπορούσε να διεκδικήσει κάτι καλύτερο, μιας και τα δεδομένα για τις δυο ομάδες προδιέθεταν και το αποτέλεσμα που θα επικρατούσε.

Έτσι, λοιπόν, το 6-1 με το οποίο οι "κίτρινες" επικράτησαν της Βεροιώτικης ομαδας, την Κυριακή (16/10) το απόγευμα στο γήπεδο "ΜΙΜΗΣ ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ" της Ν. Νικομήδειας, φανταζει απολύτως δίκαιο, καθ' ότι η διαφορά δυναμικότητας ανάμεσα στα δυο συγκροτήματα ήταν εμφανής και - εκ των πραγμάτων - το αποτέλεσμα αναμενόμενο.

Βέβαια, για τον τεχνικό καθοδηγητή των "μπλε", Γιώργο Μυλωνά, μία ήττα σαν και αυτή δεν εδειξε να τον βάζει σε... αρνητικές σκέψεις, αφού, όπως επεσήμανε στις δηλώσεις του στην "Η" μετα το ματς, "για εμας αυτό το πρώτο φιλικό στο στάδιο της προετοιμασίας μας και κόντρα σ' έναν δυνατό αντιπαλο, οπως ο Άρης Θεσσαλονίκης, δεν υπήρξε παρά ένα φιλικό συμπερασμάτων. Ένα φιλικό στο οποιο μετρήσαμε δυνάμεις, αποκομίσαμε πολύτιμες εμπερίες, αλλά και το πως θα μας βοηθήσει να σταθούμε στα πόδια μας στην φετινή παρθενική συμμετοχή μας στο πρωτάθλημα της Β' Εθνικής".

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο (πάντα πρόθυμος να βοηθήσει σε τέτοιες περιπτώσεις) Μπάμπης Σουκιούρογλου, δίχως την βοήθεια συνεργατών.

Το δε μοναδικό γκολ για την ομάδα των veria Ladies πέτυχε η Νεονικομηδιώτισα (και αποκαλούμενη θηλυκός Μέσι) Γεύση Σταφυλλίδου, που και το πανηγύρισε δεόντως, ενω από την άλλη πλευρά, ο Άρης Θεσσαλονικης (με την Βεροιώτισσα στα "φτερά" του Χαρά Παπαδοπούλου - κόρη του βετεράνου ποδοσφαιριστή της Βέροιας Γιώργου Παπαδόπουλου - στην σύνθεση του), πέρα από τα 6 γκολ που πέτυχε είχε και ένα δοκάρι!

Η ομάδα των veria Ladies αγωνίστηκε με την παρακάτω σύνθεση: Χαραλαμπίδου, Σταφυλλίδου Β., Τσαγκαλδίου, Βασιλείου, Σεϊτανιδου, Μανωλοπούλου, Μαργαρίτη, Πετράκη, Σταφυλλίδου Γ., Κωστοπούλου, Μουρατίδου (αρχική ενδεκάδα), Φεϊμ, Μίλη, Κανδήλα, Τσαχουρίδου, Ελευθεριάδου, Τορτοπίδου, Λαμπριανίδου, Λασκαρίδου.

 

Στιγμιότυπα

• Πριν την έναρξη του αγώνα κρατήθηκε ενος λεπτού σιγή στη μνήμη του απωβιόσαντα αθλητή του ταε κβο ντο και δις ολυμπιονίκη με αργυρό μεταλλιο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ ΝΙΚΟΛΑΪΔΗ, γνωστού και για την συλλογική προτίμηση του στον Αρη Θεσσαλονίκης, όπως και βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ/Αναπληρωτής εκπρόσωπος τυπου, εν ζωή.

• Περίπου 120 άτομα έδωσαν το παρόν στο φιλικό της Ν. Νικομήδειας την Κυριακή το απόγευμα, στο οποίο και προσφέρθηκε ωραίο θέαμα που συνοδεύτηκε με την επίτευξη και 7 τερμάτων!

• Ανάμεσα στους θεατές της φιλικης αναμέτρησης και ο Μακροχωρίτης στην καταγωγή Γιώργος Κικερίδης, σύμβουλος του ισχυρού ανδρα της ΠΑΕ Άρης Θεόδωρου Καρυπίδη σε τεχνικά ζητήματα.

• Υπό το φως των προβολέων πραγματοποιήθηκε το μεγαλύτερο μερος του β' ημιχρονου.

• Όπως έγινε γνωστό, μετά τον Άρη Θεσσαλονίκης, η ομάδα των veria Ladies θα κληθεί να αγωνισθεί μέσα στις προσεχείς μέρες μ΄έναν ακόμα δυνατό αντίπαλο, μιας και το πρωτάθλημα της Β' Εθνικής γυναικών πρόκειται να ξεκινήσει μέσα στον Νοέμβριο.

• Τις ιατρικές υπηρεσίες του κλήθηκε να προσφέρει ο Μπάμπης Σουκιούρογλου στην Βουλή Σταφυλλίου - Μυλωνα, που βρέθηκε να σωριάζεται στο έδαφος σε μια σύγκρουση με συμπαίκτρια της και να την αντικαθιστά στη συνέχεια η Ραφαέλα Φεϊμ.

 

Ν. Νικομήδεια: Παύλος Χρ. Τουτουντζίδης


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής