breaking news Νέο

ΕΠΣ Ημαθίας : Η κλήρωση έγινε. Το πρωτάθλημα θα ξεκινήσει;

ΕΠΣ Ημαθίας : Η κλήρωση έγινε. Το πρωτάθλημα θα ξεκινήσει;

Την περασμένη Δευτέρα στις 7 το βράδυ, στον χώρο που διατηρεί η ΕΠΣ Ημαθίας στο Δημοτικό Στάδιο πραγματοποιήθηκε η κλήρωση των πρωταθλημάτων της Α' και της Β' κατηγορίας της Ένωσής μας που είναι προγραμματισμένο να κάνουν πρεμιέρα, μετά την πρώτη αναβολή, το Σαββατοκύριακο 29 και 30 Οκτωβρίου, με την προϋπόθεση βέβαια ότι η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ θα άρει την αναστολή που έχει αποφασίσει με συντριπτική πλειοψηφία η Γενική Συνέλευση της Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, κάτι που δεν έκανε στην προχθεσινή (Δευτεριάτικη), συνεδρίασή της, επιφυλασσόμενη να αποφασίσει αύριο Πέμπτη. Υπομονή λοιπόν μέχρι αύριο που με λίγη τύχη και πολύ καλή θέληση, ίσως πληροφορηθούν οι φίλοι του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου, όσοι έχουν μείνει, αν και πότε θα ξεκινήσουν τα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα.

Όσον αφορά την κλήρωση του πρωταθλήματος της Α' και της Β' κατηγορίας όπως έγινε γνωστό θα πραγματοποιηθούν με 10 και 13 ομάδες αντίστοιχα.

Η πρεμιέρα της Α' κατηγορίας, εφόσον η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ άρει την αναστολή θα πραγματοποιηθεί το επόμενο Σάββατο 29 Οκτωβρίου και η πρώτη αγωνιστική περιλαμβάνει τα εξής ζευγάρια.

Μελίκη – Τρίκαλα

ΦΑΣ Νάουσα – Κοπανός

Αγιος Γεώργιος – Μακροχώρι

Αγία Μαρίνα – Ν.Π.Σ. ΒΕΡΟΙΑ

Αλεξάνδρεια – Λευκάδια

Στο πρωτάθλημα της Β' κατηγορίας, που όπως ήδη αναφέραμε θα κάνει πρεμιέρα, εφόσον αρθεί η αναστολή, την επόμενη Κυριακή 30 Οκτωβριου, δήλωσαν συμμετοχή 13 ομάδες και η πρώτη αγωνιστικη περιλαμβάνει τα εξής παιχνίδια.

Επισκοπή – Καψόχωρα

Αχθος Αρούρης – Αγία Βαρβάρα

Πατρίδα – ΑΕ Ποντίων

Ραχιά – Ολυμπιακός Ν.

Αχιλλέας Ν. -Ζερβοχώρι

Λυκογιάννη – Καβάσιλα

Ρεπό: Βεργίνα


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής