breaking news Νέο

ΒΕΡΟΙΑ: Στη Νέα Σμύρνη με την Καλλιθέα

ΒΕΡΟΙΑ: Στη Νέα Σμύρνη με την Καλλιθέα

Νέο τεστ για τη ΒΕΡΟΙΑ σήμερα Τετάρτη 19 Οκτωβρίου ενόψει της πρεμιέρας του πρωταθλήματος, που ύστερα από την νέα αναβολή της έναρξης του, όπως είναι γνωστό ορίστηκε για την πρώτη Κυριακή του Νοεμβρίου.

Βέβαια θα προηγηθεί το φιλικό με αντίπαλο την Λάρισα που είναι προγραμματισμένο για την Κυριακή 30 Οκτωβρίου στο Αλκαζάρ, όσον αφορά την πρώτη σέντρα του πρωταθλήματος, μπορεί η διοργανώτρια αρχή μετά τις 11 Σεπτεμβρίου, που αρχικά την είχε ορίσει για να την πάει στη συνέχεια στις 16 Οκτωβρίου και τελευταία στις 6 Νοεμβρίου, καλύτερα να περιμένουμε για να πούμε με σιγουριά πότε θα γίνει, αφού ο Πανδραμαϊκός ετοιμάζεται να προσφύγει στο Διαιτητικό Δικαστήριο ζητώντας την ακύρωση της συμμετοχής του Ηρακλή Λάρισας και όσο υπάρχει εκκρεμοδικείο δεν μπορεί ή τουλάχιστον δεν πρέπει να ξεκινήσει το πρωτάθλημα.

Βέβαια για τις ομάδες της SL2, που έχουν προκριθεί στην 5η φάση, προηγούνται οι αγώνες Κυπέλλου, με την ΒΕΡΟΙΑ να αντιμετωπίζει σήμερα στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης στην Αθήνα, την Καλλιθέα σε αγώνα νοκ-άουτ. Το παιχνίδι θα ξεκινήσει στις 3 το απόγευμα με την αποστολή της ΒΕΡΟΙΑΣ να βρίσκεται ήδη στην πρωτεύουσα.

Ο Κώστας Ανυφαντάκης που δεν αντιμετωπίζει πρόσθετα προβλήματα και οι ποδοσφαιριστές του προετοιμάστηκαν εντατικά για το σημερινό παιχνίδι και θα επιδιώξουν να πετύχουν την τρίτη στη σειρά νίκη στον θεσμό του Κυπέλλου, που θα τους οδηγήσει στους 16 του θεσμού, (12 από τα ισάριθμα ζευγάρια που θα προκριθούν και ο Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ, Αρης και Παναθηναϊκός που όπως είναι γνωστό μπαίνουν στον θεσμό).

Η Καλλιθέα νεοφώτιστη στην SL2 την περσινή περίοδο τερμάτισε 2η, πίσω από τον Λεβαδειακό στον Νότιο Ομιλο, διατήρησε αυτούσιο τον κορμό της πραγματοποίησε τέσσερις μεταγραφές τον Κραβαρίτη τερματοφύλακα από τον Πανιώνιο, το Νίλι Περντόμο μέσο από τον Λεβαδειακό, τον Λουκίνα που φόρεσε και την φανέλα της ΒΕΡΟΙΑΣ, επιθετικό από την Καλαμάτα και τον Καστανάσιο, επίσης επιθετικό από τον Εργοτέλη, ενώ έφυγαν ισάριθμοι μεταξύ των οποίων και ο Ιωάννου που ήρθε στην ΒΕΡΟΙΑ.

Στο Κύπελλο τις δύο προηγούμενες φάσεις απέκλεισε την Ηλιούπολη εκτός έδρας με σκορ 1-2 και τον Απόλλωνα Λάρισας στα πέναλτι 5-6 (η κανονικά διάρκεια και η παράταση είχαν λήξει ισόπαλες 2-2) επίσης εκτός έδρας.

Τον αγώνα Καλλιθέα – ΒΕΡΟΙΑΣ που θα ξεκινήσει στις 3 το απόγευμα, ορίστηκε να διαιτητεύσει ο κ. Τσιμεντερίδης από την Ενωση Κοζάνης, με βοηθούς τους συντοπίτες του Τζιουβάρα και Μπαλιάκα.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής