breaking news Νέο

Ολυμπία Αποστόλου : 3 Χρόνια και 3 Μήνες Καλές Προθέσεις και Χαμόγελα

Ολυμπία Αποστόλου : 3 Χρόνια και 3 Μήνες Καλές Προθέσεις και Χαμόγελα

Ο κ. Μητσοτάκης από την Πέλλα μας ενημέρωσε ότι οι εξαγωγές του πρωτογενούς τομέα είναι φέτος αυξημένες σε σχέση με πέρσι, κατά 20%..

Πολύ παρήγορο για τους αγρότες της Κεντρικής Μακεδονίας που με διπλάσια κόστη παραγωγής, βλέπουν τις τιμές των αγροτικών προϊόντων στο χωράφι να καταρρέουν και αγωνιούν για τα μήλα που μαζεύουν και ήδη γνωρίζουν ότι δε θα έχουν καμία τύχη..

Ο κ. Μητσοτάκης από την Πέλλα μας ενημέρωσε ότι τα φωτοβολταϊκά σε βιομηχανικές και βιοτεχνικές μονάδες είναι πολύ σημαντικά και για αυτό είναι προτεραιότητα η απελευθέρωση χώρου στα δίκτυα..

Πολύ παρήγορο για συνεταιρισμούς, συσκευαστήρια και μεταποιητές που είδαν το ενεργειακό τους κόστος να εκτινάσσεται ενώ περιμένουν εδώ και χρόνια την άδεια εγκατάστασης φωτοβολταϊκού.. Πολύ παρήγορο και για τους παραγωγούς ακτινίδιου που ξεκινούν φέτος να μαζεύουν υπολογίζοντας δυσθεώρατη αύξηση στο κόστος των ψυκτικών. Γιατί άραγε τα δίκτυα δεν ενισχύθηκαν με χρήματα από το Ταμείο Ανάκαμψης όπως προτείνει το ΠΑΣΟΚ;

Ο κ. Μητσοτάκης από την Πέλλα ζήτησε από τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης να δοθούν οι απαραίτητες λύσεις για τον αγροτικό κλάδο.

Πολύ παρήγορο για τους αγρότες που δε γνωρίζουν αν θα αποζημιωθούν για τις ζημίες από βροχοπτώσεις και δεν ενισχύθηκαν από το ευρωπαϊκό αποθεματικό κρίσης για τον πόλεμο στην Ουκρανία..

3 χρόνια και 3 μήνες μετά την ανάληψη της εξουσίας, ο πρωθυπουργός συνεχίζει να πολιτεύεται με success stories, καλές προθέσεις και χαμόγελα, αποδεικνύοντας ότι βρίσκεται πολύ μακριά από τις αγωνίες των πολιτών. Δυστυχώς, στο δικό μας κόσμο, τα χαμόγελα λείπουν και οι αγωνίες περισσεύουν..

Η Δημοκρατική Ανατροπή με το ΠΑΣΟΚ είναι η μόνη απάντηση στη συνεχιζόμενη αδικία των πολλών!

 

Ολυμπία Αποστόλου

Οικονομολόγος, Μέλος Πολιτικού Συμβουλίου ΠΑ.ΣΟ.Κ. - Κίνημα Αλλαγής


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής