breaking news Νέο

Εκτός κυπέλλου η ΒΕΡΟΙΑ

Εκτός κυπέλλου η ΒΕΡΟΙΑ

Παρά την καλή εικόνα που παρουσίασε σε γενικες γραμμές η ΒΕΡΟΙΑ έχασε χθες στο γηπεδο της Νέας Σμύρνης με 1-0 από την Καλλιθέα και αποχαιρέτησε τον θεσμό του κυπέλλου.

Η γηπεδούχος ομάδα μπήκε καλύτερα στο παιχνίδι και στο 3ο λεπτό μόλις είχε την πρώτη καλή στιγμή με τον Μουνιέ η κεφαλιά του οποίου δεν ανησύχησε τον τερματοφύλακα της ΒΕΡΟΙΑΣ, καθώς δεν βρήκε εστία και την ιδια κατάληξη είχε στο 10' η προσπάθεια του Λουκίνα.

Στην πρώτη οργανωμένη επίσκεψη της η ΒΕΡΟΙΑ κερδισε φάουλ σε επικίνδυνη θέση για γκολ με το σουτ του Ορφανίδη όμως που είχε αναλάβει την εκτελεση του να βρίσκει σώματα παικτών της γηπεδουχου ομάδας.

Η Καλλιθέα συνέχισε να διατηρεί τον έλεγχο του αγώνα, δίχως όμως να καταφέρει να δημιουργήσει την μεγάλη ευκαιρια για γκολ μέχρι το 35' όταν ο Νίλι μέσα από την αντίπαλη περιοχή έκανε το πλασέ για να αποκρούσει εντυπωσιακά ο τερματοφύλακας της ΒΕΡΟΙΑΣ Παπαδόπουλος και το ίδιο σκηνικό παρουσιάστηκε και στο αμέσως επόμενο λεπτό, με τον Μουνιέ να πιάνει την καρφωτή κεφαλιά από κοντά ύστερα από σέντρα του Κυνηγόπουλου και τον Παπαδόπουλο να φωνάζει για δεύτερη φορά "όχι" με εντυπωσιακό τρόπο.

Ο πολυτιμότερος παίκτης μεχρι εκείνη τη στιγμή του αγώνα ο άνθρωπος που κράτησε η απόρθητη εστία με τις δυο εντυπωσιακές αποκρούσεις στο 35' και στο 36' μετατράπηκε σε μοιραίο στο 44'.

Ο Ομαρ Σαντάνα έπιασε ένα χλιαρό σχετικα σουτ από 30 περίπου μέτρα με τον Παπαδόπουλο να πέφτει στην πορεία της μπάλας και ενω φάνηκε να την ελέγχει αυτή έφυγε μεσα από τα χέρια του και κατέληξε στο βάθος της εστίας του γράφοντας έτσι το 1-0.

Στην επανάληψη η ΒΕΡΟΙΑ παρουσιάστηκε μεταμορφωμένη πίεσε τον αντίπαλο της για το γκολ της ισοφάρισης, που όμως τελικα δεν κατάφερε να το βρει παρότι το άγγιξε στις καθυστερήσεις του αγώνα, όταν ύστερα από ωραία εναλλαγή της μπάλας μεταξύ του Φασίδη και του Μπουόλι ο επερχόμενος Μπελεβώνης έκανε το σουτ που βρήκε το δεξί κάθετο δοκάρι του τέρματος της Καλλιθέας για να απομακρυνθεί στη συνέχεια οπως, όπως η μπάλα απο τους αμυντικούς.

Η ΒΕΡΟΙΑ σ' αυτό το καλό της δεύτερο ημίχρονο εκτός από το δοκάρι στις καθυστερήσεις του αγώνα είχε κι άλλες ευκαιρίες για γκολ τις οποίες δεν κατάφερε να αξιοποιήσει, όπως στο 54' με τον Μπουόλι που ύστερα από ατομικη ενέργεια έκανε το σουτ από καλή θέση με τον Στρέζο να αποκρούει δύσκολα ενω στο 47' ζήτησε πέναλτι σε ανατροπή μέσα στην αντίπαλη περιοχη του Μπουόλι, όπως πέναλτι ζήτησε και στο 83' οταν η μπάλα βρηκε χέρι αμυντικού της Καλλιθέας μέσα στην περιοχή της ομάδας του.

Στο 59' υπήρξαν νεες έντονες διαμαρτυριες των παικτών της ΒΕΡΟΙΑΣ προς τον διαιτητή και τον αρμόδιο επόπτη για την ακύρωση γκολ που πέτυχε με πλασέ από κοντά ο Μπουκουβάλας.

Από την δική της πλευρά η Καλλιθέα είχε και αυτή δοκάρι στο 79' σε σουτ Ντεμέτριους και αφου προηγουμένως ο Παπαδόπουλος αλλαξε την πορεία της.

Ο Κοζανίτης διαιτητής Τσιμεντερίδης (Τζουβάρας - Μπαλιάκας) σε ένα ακόμη παιχνίδι άφησε με πολλά παράπονα τη ΒΕΡΟΙΑ στερώντας την από ένα τουλάχιστον πέναλτι, ενω έδωσε και τα "σπόρια" στην ομάδα της Καλλιθέας.

 

ΚΑΛΛΙΘΕΑ: Στρέζος, Ρώσση, Ευαγγέλου, Χατζηδίμπας, Μπουλούλης, Βασιλούδης, Ομάρ (83' Νάτσης), Κυνηγόπουλος, Νίλι (74' Μάλτσι), Λουκίνας (83' Λάσκαρης), Μουνιέ (58' Ντεμέτριους).

ΒΕΡΟΙΑ: Παπαδόπουλος, Ντουμάνης, Παπαχρήστος, Περδίκης (86' Δεμηρτζόγλου), Στίκας, Μπούζας (54' Μπελεβώνης), Μπλέτσας (70' Ιωάννου), Ορφανίδης, Φασίδης, Μπουκουβάλας, Μπουόλι.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής