breaking news Νέο

Παράξενες Ειδήσεις...

  • Παράξενες Ειδήσεις...
  • Παράξενες Ειδήσεις...
  • Παράξενες Ειδήσεις...
  • Παράξενες Ειδήσεις...
  • Λύκος “περίμενε” ντελιβερά σε κεντρικό δρόμο σε περιοχή της Ημαθίας

Ολοένα και αυξάνονται τα περιστατικά που άγρια ζώα κατεβαίνουν μέσα σε πόλεις προκαλώντας τρόμο στους κατοίκους. Ο δήμαρχος Σπάρτης, Πέτρος Δούκας είχε τροχαίο ατύχημα όταν ένα αγριογούρουνο πετάχτηκε στο δρόμο, ευτυχώς χωρίς να τραυματιστεί κάποιος. Πιο συγκεκριμένα, αυτή τη φορά ένας λύκος κατέβηκε σε κατοικημένη περιοχή στην Ημαθία το βράδυ του περασμένου Σαββάτου, 15 Οκτωβρίου 2022. Ένας διανομέας, πήγαινε παραγγελία με το αυτοκίνητό του, όταν βρέθηκε στο δρόμο του ένας λύκος. Τις εικόνες αυτές αποτύπωσε σε βίντεο καθώς ο λύκος έκοβε βόλτες στην περιοχή, που ευτυχώς δεν είχε κόσμο εκείνη την ώρα. Ευτυχώς δεν καταγράφηκε κάποια επίθεση, με το ζώο να φεύγει προς άγνωστη κατεύθυνση.

*****

  • Γέννησε δίδυμα και τυχαία οι νοσοκόμες είχαν τα ονόματα που διάλεξε

Πριν γεννήσει τις δίδυμες κόρες της, η Λόρεν Μίχαν μοιράστηκε μια ξεχωριστή στιγμή με δύο νοσοκόμες, που βοήθησαν στον τοκετό. «Καθώς ετοιμαζόμασταν για την γέννα, η ομάδα με ρώτησε αν είχαμε διαλέξει ονόματα», δήλωσε η Μίχαν, η οποία έφερε στον κόσμο δίδυμα νωρίτερα αυτό το μήνα, στο Rose Medical Center του Κολοράντο. «Είπαμε στο δωμάτιο ότι μας άρεσαν πολύ τα ονόματα Έμμα και Τζούλια», πρόσθεσε. «Το δωμάτιο ξέσπασε σε γέλια, καθώς οι δύο νοσοκόμες που θα φρόντιζαν τα μωρά μου ονομάζονταν Έμμα και Τζούλια».

Όπως λέει, όλη η ομάδα χάρηκε με την σύμπτωση. «Εκείνη τη στιγμή, μέσα σε όλο το χάος, μπορέσαμε να σταματήσουμε για ένα δευτερόλεπτο και να απολαύσουμε αυτή τη στιγμή γνωρίζοντας ότι τα συγκεκριμένα ονόματα ήταν γραφτό», δήλωσε.

Η Μίχαν δήλωσε ότι οι νοσοκόμες που τη βοήθησαν κατά τη διάρκεια του τοκετού θα θυμούνται για πολύ καιρό και τα δίδυμα οπωσδήποτε θα μάθουν τι συνέβη όταν μεγαλώσουν.

«Αυτές οι δύο νοσοκόμες θα είναι πάντα ξεχωριστές για εμάς και ολόκληρη η ομάδα που μας φρόντισε εκείνη την ημέρα θα έχει μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά μας», σημείωσε. «Θα είναι μια αστεία ιστορία που θα λέμε στις κόρες μας!», κατέληξε.

*****

  • Πέρασε τα διόδια 115 φορές χωρίς να πληρώσει - Συνελήφθη και έλαβε πρόστιμο 19.600 ευρώ

Οδηγός νταλίκας δεν πλήρωνε διόδια για περίπου έναν χρόνο και βρέθηκε ενώπιον των δικαστικών Αρχών απολογούμενος. Ο επαγγελματίας οδηγός πέρασε 115 φορές από διόδια αλλά αρνούνταν πεισματικά να πληρώσει, ενώ προκαλούσε και ζημιές στους σταθμούς από τους οποίους περνούσε «λαθραία». Την Τρίτη καταδικάστηκε από γαλλικό δικαστήριο σε τρίμηνη φυλάκιση, με αναστολή, αλλά και χρηματικό πρόστιμο 19.600 ευρώ.  Η πλευρά του έχει αντιταχθεί στο ύψος του προστίμου, εντός του οποίου είναι και ο λογαριασμός για τις μπάρες που κατέστρεψε. Σύμφωνα με τον ίδιο, είχε χαλάσει ο ηλεκτρονικός πομπός που είχε για την πληρωμή και η εταιρεία του δεν τον είχε επισκευάσει. Μετά τη σύλληψή του, η εταιρεία έδωσε στους οδηγούς της κάρτες για να πληρώνουν τα διόδια.

*****

  • Η γκάφα που έμεινε στην ιστορία: Αγγλίδα πήρε κατά λάθος το παιδί των γειτόνων και πήγε διακοπές

Μια ιστορία «απαγωγής» ενός 2χρονου αγοριού από την γειτόνισσα που εκτελούσε χρέη μπεϊμπισίτερ, έγινε viral έπειτα από 31 χρόνια. Μια απίστευτη ιστορία μοιράστηκε μια γυναίκα από την Αγγλία, όταν από μια λάθος συνεννόηση πήρε μαζί στις διακοπές της για μία εβδομάδα, το παιδί των γειτόνων της. Η χρήστης του TikTok με το όνομα @seenasyouasked αφηγήθηκε το περιστατικό που συνέβη το 1991 και παραδέχθηκε ότι πρόκειται για το μεγαλύτερο λάθος που έχει κάνει ποτέ. Εξηγώντας το περιστατικό ανέφερε: «Ήμουν 20 ετών και μόλις είχα παντρευτεί. Έμενα δίπλα σε μια οικογένεια που είχε ένα μικρό παιδί. Ήταν μόλις δύο ετών. Τον πρόσεχα μερικές φορές για κάποιες ώρες έτσι ώστε να βοηθάω την μητέρα του να βγαίνει». Μια μέρα η μητέρα του 2χρονου την ρώτησε αν θα μπορούσε να της κρατήσει το αγοράκι ένα βράδυ προκειμένου να βγει. Η κοπέλα δεν είχε κανένα πρόβλημα και δέχθηκε με μεγάλη χαρά, όμως της είπε ότι είχε προγραμματίσει την επόμενη μέρα να φύγει για μια εβδομάδα διακοπές στο Λονδίνο. Η μητέρα της απάντησε ότι δεν είχε κανένα πρόβλημα και κάπου εκεί έγινε το μπέρδεμα. «Έρχεται η Δευτέρα και μου αφήνει το γλυκό αγοράκι. Ήταν υπέροχο που έμεινε μια νύχτα μαζί μου. Νωρίς το πρωί της Τρίτης, φορτώσαμε το αυτοκίνητο, έβαλα τον μικρό στο κάθισμα του αυτοκινήτου και αναχωρήσαμε από το Μπέρμιγχαμ που μέναμε για το Λονδίνο», συνέχισε να διηγείται.


Γέννησε δίδυμα και τυχαία οι νοσοκόμες είχαν τα ονόματα που διάλεξε
Πέρασε τα διόδια 115 φορές χωρίς να πληρώσει - Συνελήφθη και έλαβε πρόστιμο 19.600 ευρώ
Η γκάφα που έμεινε στην ιστορία: Αγγλίδα πήρε κατά λάθος το παιδί των γειτόνων και πήγε δι

Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής