breaking news Νέο

Συγκινητική συνάντηση του «Ζαφειράκη» με τον ομώνυμο σύλλογο των Ναουσαίων της Αθήνας!

Συγκινητική συνάντηση του «Ζαφειράκη» με τον ομώνυμο σύλλογο των Ναουσαίων της Αθήνας!

Μέσα σε ιδιαίτερα συγκινητικό κλίμα, το πρωί του Σαββάτου 22/10/2022, πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του συλλόγου των εν Αθήναις Ναουσαίων «Ο Ζαφειράκης», στο κέντρο της Αθήνας συνάντηση των μελών του Δ.Σ. του συλλόγου καθώς και εκπροσώπων του Ε.Γ.Σ. Ζαφειράκης Νάουσας.

            Από την πλευρά του… εν Ναούση Ζαφειράκη παραβρέθηκαν ο Γεν. Γραμματέας του Δ.Σ. του συλλόγου Ρότζιος Γιώργος και ο νομικός σύμβουλος της ομάδας Καραμπατζός Νικόλαος, οι οποίοι παρέδωσαν στα μέλη του Δ.Σ. του συλλόγου των εν Αθήναις Ναουσαίων μια φανέλα της ομάδας χάντμπολ του Ζαφειράκη, χαρισμένη τιμητικά σε όλους τους Ναουσαίους της Αθήνας.

            Από την πλευρά τους τα μέλη του Δ.Σ. του συλλόγου των εν Αθήναις Ναουσαίων «Ο Ζαφειράκης» παρέδωσαν στον αθλητικό σύλλογο τιμητική πλακέτα για την προσφορά του στον αθλητισμό και πολιτισμό της Νάουσας. Από το Δ.Σ. παραβρέθηκαν ο πρόεδρος κ. Χριστόδουλος Πλατσούκας, ο Αντιπρόεδρος κ. Κωνσταντίνος Κούλης, η Γεν. Γραμματέας κ. Μυράντα Γρυπάρη και τα μέλη κ. Κων/νος Βαϊνανίδης (επί εικοσαετία τέως πρόεδρος του συλλόγου) και κ. Νικόλας Βαρβέρης.

Ο σύλλογος των εν Αθήναις Ναουσαίων ιδρύθηκε το 1965 (εξού και ο αριθμός της φανέλας που δόθηκε) και έκτοτε έχει σημαντική δράση στην επαφή μεταξύ των Ναουσαίων που ζουν στην πρωτεύουσα και στους δεσμούς τους με τη Νάουσα.

Η επαφή μεταξύ των συλλόγων μας έγινε αφενός για να έχουν οι συμπολίτες μας της Αθήνας μια ακόμη αφορμή να συναντιούνται στους αγώνες χάντμπολ του Ζαφειράκη, και αφετέρου η ομάδα μας να έχει την στήριξη τους στους δύσκολους εκτός έδρας αγώνες της!

Της συνάντησης, ακολούθησε επίσκεψη στην έκθεση με τίτλο ‘Η ηρωική πόλη της Νάουσας 1822: Από την Επανάσταση στον Χαλασμό’, στη Βουλή των Ελλήνων όπου παραβρέθηκαν πολλοί Ναουσαίοι και φίλοι τους.

Έπειτα πολλοί από αυτούς, φίλοι και μέλη του συλλόγου, παραβρέθηκαν στον εξαιρετικό αγώνα χάντμπολ του Ζαφειράκη στο κλειστό γυμναστήριο των Βριλησσίων, όπου επικρ’ατησε της γηπεδούχου ομάδας με σκορ 28-38.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής