breaking news Νέο

Σοκαριστικό τροχαίο στην Παλαιόχωρα Αλεξάνδρειας, αυτοκίνητο παρέσυρε μάνα με τα δύο παιδιά της – Νεκρή η 15χρονη κόρη

Σοκαριστικό τροχαίο στην Παλαιόχωρα Αλεξάνδρειας, αυτοκίνητο παρέσυρε μάνα με τα δύο παιδιά της – Νεκρή η 15χρονη κόρη

Σοκαριστικό τροχαίο δυστύχημα συνέβη το βράδυ της Παρασκευής στον κεντρικό δρόμο της Παλαιόχωρας στην Ημαθία, όταν αυτοκίνητο κινούμενο με μεγάλη ταχύτητα, παρέσυρε τρεις πεζούς, και συγκεκριμένα μία μητέρα με τα δύο παιδιά της.

Από τη σύγκρουση, έχασε ακαριαία τη ζωή της η 15χρονη κόρη, ενώ βαρύτατα τραυματίστηκαν η 37χρονη μητέρα και η 11χρονη αδελφή της. Η 37χρονη υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση και νοσηλεύεται στο νοσοκομείο της Βέροιας σε κρίσιμη κατάσταση καθώς παρουσιάζει επιπλοκές και η 11χρονη μεταφέρθηκε ως πολυτραυματίας στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης και νοσηλεύεται διασωληνωμένη, χωρίς να έχει επαφή με το περιβάλλον. Ασύλληπτος παραμένει ο 28χρονος Ρομά, ο οποίος έχει ταυτοποιηθεί ως ο οδηγός του αυτοκινήτου, ο οποίος είχε φύγει από το σημείο και αναζητείται από τις αρμόδιες αρχές. Το απόγευμα του Σαββάτου, συγγενείς και φίλοι αποχαιρέτησαν την άτυχη μαθήτρια, στον Ιερό Ναό του Αγίου Αθανασίου όπου έγινε η νεκρώσιμη ακολουθία. Τραγική φιγούρα, ο πατέρας του παιδιού ο οποίος κηδεύσε το παιδί του μόνος του.

Για το θανατηφόρο τροχαίο με εγκατάλειψη σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος του 28χρονου ο οποίος δεν συνελήφθη καθώς δεν εντοπίστηκε στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία εξ αμελείας και σωματικές βλάβες κατά συρροή εξ αμελείας, όπως επίσης για εγκατάλειψη τροχαίου.

 

 Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ

Την Παρασκευή 21 Οκτωβρίου και ώρα 22.15 περίπου, στην τοπική κοινότητα Παλαιόχωρας Ημαθίας, Ι.Χ.Ε. όχημα παρέσυρε 37χρονη ημεδαπή και τις δύο ανήλικες κόρες της, ηλικίας 15 και 12 ετών, που κινούταν πεζές, με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό της 15χρονης και τον τραυματισμό της 37χρονης και της δεύτερης ανήλικης. Tο όχημα εξετράπη και ακινητοποιήθηκε εκτός οδοστρώματος σε παρακείμενο αγρόκτημα, όπου ο οδηγός του εγκατέλειψε τον τόπο του ατυχήματος και αναζητείται. Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διενεργείται από τον Αστυνομικό Σταθμό Πλατέος.

 

Πυροβολισμοί στο σπίτι του οδηγού του μοιραίου ΙΧ

Άγνωστοι πυροβόλησαν το σπίτι όπου διαμένει ο 28χρονος που ταυτοποιήθηκε για τη φονική παράσυρση της 15χρονης και τον σοβαρό τραυματισμό της 11χρονης αδελφής της και της μητέρας των δύο ανήλικων, το βράδυ της περασμένης Παρασκευής, στον οικισμό της Παλαιόχωρας, στην Ημαθία.

Σύμφωνα με την αστυνομία, το περιστατικό με τους πυροβολισμούς σημειώθηκε χθες στη 1.30 τα ξημερώματα στον παραπάνω οικισμό, ενώ δεν αναφέρθηκε κάποιος τραυματισμός, παρά μόνο υλικές ζημιές στον τοίχο της κατοικίας.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι το σπίτι ήταν άδειο, ενώ οι δράστες φαίνεται πως επέβαιναν σε δύο οχήματα και πιθανότατα να πυροβόλησαν με κυνηγετικές καραμπίνες. Πάντως, αστυνομικοί που έσπευσαν στο σημείο δεν εντόπισαν κάλυκες.

Η υπόθεση ερευνάται από το Τμήμα Ασφάλειας Αλεξάνδρειας.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής