breaking news Νέο

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο Μακροχώρι κατά τον εορτασμό της Επετείου της 28ης Οκτωβρίου

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο Μακροχώρι κατά τον εορτασμό της Επετείου της 28ης Οκτωβρίου

Αποβλέποντας στην ομαλή και ασφαλή διεξαγωγή της οδικής κυκλοφορίας, στην πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων, στην εξυπηρέτηση και ασφάλεια του κοινού κατά τη διάρκεια διεξαγωγής της παρέλασης στο Μακροχώρι, αποφασίζεται η απαγόρευση της κυκλοφορίας, στάσης και στάθμευσης, όπου αυτή επιτρέπεται, των οχημάτων :

1. άνω των 3,5 τόνων, στην οδό Αριστοτέλους, από τη συμβολή της με την οδό Καρατάσου έως τη συμβολή της με την οδό Βασ. Κων/νου

2. κάτω των 3,5 τόνων, στην οδό Αριστοτέλους, από τη συμβολή της με την οδό Κανάρη έως τη συμβολή της με την οδό 25ης Μαρτίου.

Ανωτέρω κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα πραγματοποιηθούν την Παρασκευή 28-10-2022 κατά τις ώρες 10:45΄ έως 12:00΄.

Η κυκλοφορία των οχημάτων, κατά τις ώρες απαγόρευσης κυκλοφορίας, θα διεξάγεται μέσω παρακαμπτήριων οδών, ως εξής :

1. Για όλα τα οχήματα άνω των 3,5 τόνων που κινούνται στην οδό Αριστοτέλους από Βέροια προς Αλεξάνδρεια, θα πραγματοποιείται εκτροπή κυκλοφορίας μέσω των οδών Καρατάσου 2 Δημοτική Οδό Μακροχωρίου - Λυκογιάννης - Βασιλέως Κωνσταντίνου - Αριστοτέλους και αντίστροφα.

2. Για τα οχήματα κάτω των 3,5 τόνων που κινούνται στην οδό Αριστοτέλους από Βέροια προς Αλεξάνδρεια, θα πραγματοποιείται εκτροπή κυκλοφορίας μέσω των οδών Κανάρη - Καραϊσκάκη - 25ης Μαρτίου - Αριστοτέλους και αντίστροφα.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής