breaking news Νέο

Με 3 θέματα ημερήσιας διάταξης συνεδριάζει εκτάκτως σήμερα η Οικονομική Επιτροπή Δήμου Βέροιας

Με 3 θέματα ημερήσιας διάταξης συνεδριάζει εκτάκτως σήμερα η Οικονομική Επιτροπή Δήμου Βέροιας

Έκτακτη συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής Δήμου Βέροιας θα γίνει σήμερα ΤΕΤΑΡΤΗ 26/10/2022 και από ώρα 09:00 έως 10:00, η οποία λόγω των κατεπειγόντων μέτρων που έχουν ληφθεί για την αποφυγή της διάδοσης του κορωνοϊού COVID-19 θα πραγματοποιηθεί δια περιφοράς, μέσω μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (αποστολή ηλεκτρονικού εγγράφου από τα μέλη της Ο.Ε. για τη δήλωση πρόθεσης ψήφου και τυχόν απόψεων τους επί των θεμάτων της ημερήσιας διάταξης), με τρία θέματα ημερήσιας διάταξης, που είναι τα εξής :

 

ΘΕΜΑ

1ο

Αποδοχή ή μη υλοποίησης και χρηματοδότησης από το Ταμείο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας της δράσης «Εκσυγχρονισμός των ΚΕΠ» από τον Δήμο Βέροιας και εξουσιοδότηση Δημάρχου.

ΘΕΜΑ

2ο

Εισήγηση προς το Δημοτικό Συμβούλιο της 15ης Αναμόρφωσης Προϋπολογισμού και Τεχνικού Προγράμματος Δήμου Βέροιας, έτους 2022.

ΘΕΜΑ

3ο

Ματαίωση του διαγωνισμού λόγω της αριθμ. 1415/2022 απόφασης της Ενιαίας Αρχής Δημοσίων Συμβάσεων και έγκριση ή μη διενέργειας νέου διαγωνισμού, έγκριση μελετών και κατάρτιση όρων για την «Προμήθεια οχημάτων και μηχανημάτων έργου Δήμου Βέροιας».

 

Η Συνεδρίαση είναι κατεπείγουσα λόγω ανάγκης άμεσης λήψης αποφάσεων λόγω προθεσμιών για τη λήψη των σχετικών αποφάσεων για την απρόσκοπτη και εύρυθμη λειτουργία των υπηρεσιών του Δήμου.

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ  ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ

ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ  ΑΣΛΑΝΟΓΛΟΥ

(Αντιδήμαρχος Οικονομικών)


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής