breaking news Νέο

Συνάντηση του Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απ.Τζιτζικώστα με την Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κ.Σακελλαροπούλου

  • Συνάντηση του Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απ.Τζιτζικώστα με την Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κ.Σακελλαροπούλου
  • Συνάντηση του Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απ.Τζιτζικώστα με την Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κ.Σακελλαροπούλου

Συνάντηση με την Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου είχε xθες το πρωί ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας, στο Κτίριο Υπηρεσιών της Περιφέρειας, στη δυτική Θεσσαλονίκη.

Στη συνάντησή τους οι κ.κ. Σακελλαροπούλου και Τζιτζικώστας συζήτησαν για τα αναπτυξιακά έργα και τις υποδομές της Θεσσαλονίκης και όλης της Κεντρικής Μακεδονίας, για το σημαντικό έργο που γίνεται για την αναβάθμιση της δυτικής Θεσσαλονίκης και για το σχέδιο της Περιφέρειας για τα επόμενα χρόνια.

Ο κ. Τζιτζικώστας ξενάγησε την κ. Σακελλαροπούλου στο Κτίριο Υπηρεσιών της Περιφέρειας στη δυτική Θεσσαλονίκη, τονίζοντας ότι πρόκειται για ένα από τα μεγαλύτερα βιοκλιματικά κτίρια, ενώ της έκανε ένα συμβολικό δώρο σε ανάμνηση της επίσκεψής της, με τον Λευκό Πύργο και ένα κλαδί ελιάς.

Απευθυνόμενος στην Πρόεδρο της Δημοκρατίας, ο κ. Τζιτζικώστας επισήμανε μεταξύ άλλων: «Είναι εξαιρετική τιμή και χαρά που σας υποδεχτήκαμε σήμερα στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας. Με χαρά αντιλήφθηκα μέσα από τη συζήτησή μας ότι παρακολουθείτε στενά τα έργα που υλοποιούμε στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, με κορυφαίο το εμβληματικό έργο της ανάπλασης του παραλιακού μετώπου της Θεσσαλονίκης. Σας διαβεβαιώνω ότι σε λίγα χρόνια η Θεσσαλονίκη και η Κεντρική Μακεδονία, θα είναι διαφορετική και θα έχει όλες τις προϋποθέσεις για να κατακτήσει και πάλι τον ιστορικό της ρόλο ως κόμβος για όλη τη νοτιοανατολική Ευρώπη».

Η κ. Σακελλαροπούλου τόνισε στον Περιφερειάρχη: «Με μεγάλη χαρά ήρθα κι εγώ σήμερα εδώ. Τη Θεσσαλονίκη την αγαπώ και την παρακολουθώ, όπως βέβαια όλο τον τόπο, αλλά χαίρομαι επειδή βλέπω ότι τα βήματα που γίνονται εδώ είναι πάρα πολύ σημαντικά για το μέλλον».

Ο Περιφερειάρχης υπογράμμισε: «Προσπαθούμε για το καλύτερο και γνωρίζουμε ότι σας έχουμε αρωγό σε αυτή τη σημαντική προσπάθεια που καταβάλλουμε».


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής