breaking news Νέο

Α' κατηγορία της ΕΠΣ Ημαθίας : Πρεμιέρα με φωνές για τη διαιτησία

Α' κατηγορία της ΕΠΣ Ημαθίας : Πρεμιέρα με φωνές για τη διαιτησία

Επιτέλους σέντρα στο πρωτάθλημα της Α' κατηγορίας της Ημαθίας, με τέσσερα όμως παιχνίδια, καθώς το πέμπτο δεν διεξήχθη, αφού η Νάουσα δεν κατάφερε τελικά να ξεπεράσει τα προβλήματα της και δεν παρουσιάστηκε στο γήπεδο, με αποτέλεσμα να μην διεξαχθεί ο αγώνα της με τον Κοπανό.

Η αδυναμία του ιστορικού ΦΑΣ να αγωνιστεί, δίνοντας έτσι το δικαίωμα στον αντίπαλό του, στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος να πάρει στα χαρτιά τους βαθμούς της νίκης, είναι και το σημείο αναφοράς της πρώτης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α' κατηγορίας. Ολα τα υπόλοιπα αποτελέσματα, προσέλευση φιλάθλων στα γήπεδα, καλές ή κακές διαιτησίες, έρχονται σε δεύτερη μοίρα.

Όσον αφορά τα αποτελέσματα είχαμε τρεις «άσους» και μόνο ένα «διπλό» με τον Μ. Αλέξανδρο Τρικάλων, παρότι για 40' περίπου λεπτά αγωνίζονταν με παίκτη λιγότερο λόγω αποβολής του Λίτσι με κατευθείαν κόκκινη κάρτα στο 52' από τον διαιτητή του αγώνα Μελτζανίδη, πήρε την νίκη στο γήπεδο της Μελίκης με αντίπαλο τον τοπικό Φίλιππο, με 1-2. Στο 6' συγκεκριμένα ο Μπουρδάνος με μακρινό σουτ κρέμασε τον Ευαγγελόπουλο γράφοντας το 1-0, τρία λεπτά αργότερα ο Γεωργίου με σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής έκανε το 1-1 και στο 13' ο ίδιος παίκτης με πλασέ έδωσε την νίκη στην ομάδα του.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Μελιτζανίδης (Ασβεστάρας – Μητρόπουλος).

Με το δεξί ξεκίνησε τις υποχρεώσεις του στο πρωτάθλημα ο Μ. Αλεξάνδρος Αγίας Μαρίνας, κερδίζοντας στο γήπεδό του με 3-1, την Β' ομάδα της ΒΕΡΟΙΑΣ.

Η μετέπειτα νικήτρια άνοιξε το σκορ στο 39' με πλασέ του Ντέλλα, με την β' ομάδα της ΒΕΡΟΙΑΣ να φέρνει το παιχνίδι στα ίσα στο 50' με τον Φωτόπουλο. Η απάντηση της γηπεδούχου ήταν όμως άμεση, αφού στο επόμενο μόλις λεπτό ο Μουστάκας από κοντά ξαναέδωσε προβάδισμα στο σκορ στην ομάδα του, για να διαμορφώσει το τελικό 3-1 στο 58' με σουτ ο Σαμιώτης.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Ρηγόπουλος (Καλλινιώτης – Χαλατζιούκας).

Με γκολ που πέτυχε ο Πιπιλιάρης με κεφαλιά στο 84' ύστερα από σέντρα του Νικολόπουλου η Αλεξάνδρεια νίκησε στην έδρα της τα Λευκάδια κερδίζοντας έτσι και τους πρώτους τρεις βαθμούς στο φετινό πρωτάθλημα.

Η Αλεξάνδρεια ήταν καλύτερη σε ολόκληρη την διάρκεια του αγώνα και η νίκη της θεωρείται απόλυτα δίκαια.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Παπαργυρίου (Γιαγκιτζόγλου – Γκάγκας).

Σε ένα ανοικτό παιχνίδι με εναλασσόμενη την υπεροχή και με αρκετές ευκαιρίες και από τις δύο ομάδες, ο Αγιος Γεώργιος παρότι βρέθηκε νωρίς πίσω στο σκορ νίκησε στο γήπεδό του το Μακροχώρι στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος με 3-1. Οι φιλοξενούμενοι πέτυχαν άλλα δύο τέρματα με τον Βασιλείου στο Α' ημίχρονο και τον Χατζηκαμαγιάννη στο δεύτερο που δεν μέτρησαν, για τα οποία διαμαρτυρήθηκαν έντονα στον διαιτητή του αγώνα Μαλούτα (Χριστοδούλου Γ. - Μπογιατζόγλου).

Το 0-1 έγινε στο 13' με σουτ του Βασιλείου, με τον Αγιο Γεώργιο να ισοφαρίζει στο 41' με γκολ του Νάτση και να παίρνει την νίκη με δύο τέρματα του Σαρκατζή στο 57' και στο 3ο λεπτό των καθυστερήσεων.

Οι δύο ομάδες είχαν και από ένα δοκάρι. Ο Αγιος Γεώργιος με τον Λιάτσου στο Α' ημίχρονο και το Μακροχώρι στο 48' με τον Φαρμάκη.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής