breaking news Νέο

Φιλική ήττα με μέτρια εμφάνιση

Φιλική ήττα με μέτρια εμφάνιση

Με ήττα και μέτρια εμφάνιση έκλεισε τον κύκλο των αγώνων της καλοκαιρινής (;) προετοιμασίας της, το απόγευμα της περασμένης Κυριακής η ΒΕΡΟΙΑ.

Η ομάδα του Κώστα Ανυφαντάκη στην πρόβα τζενεράλε, κατώτερη του αναμενόμενου και κόντρα στο καλό αγωνιστικό πρόσωπο που έδειχνε το τελευταίο διάστημα, έχασε στο Αλκαζάρ από την γηπεδούχο Λάρισα με 1-0.

Αυτό βέβαια που ίσως πρέπει να ανησυχήσει τους υπεύθυνους, δεν είναι η ήττα, που έτσι κι αλλιώς ελάχιστα μετράει σε έναν αγώνα προετοιμασίας, αλλά η μέτρια αγωνιστική εικόνα, κυρίως στο πρώτο ημίχρονο, της ομάδας.

Από την άλλη βέβαια η ΒΕΡΟΙΑ φέτος κτίζει μια νέα ομάδα και το χαρακτηριστικό αυτής της προσπάθειας είναι οι μεταπτώσεις στην απόδοση. Μακάρι λοιπόν η προχθεσινή μέτρια εικόνα της ΒΕΡΟΙΑΣ να αποδειχθεί παροδική και από την Κυριακή που «Θεού θέλοντος και διοργανώτριας αρχής επιτρέποντος», ξεκινάει ο μαραθώνιος του πρωταθλήματος της SL2, στον αγώνα με την Β' ομάδα του ΠΑΟΚ, να δείξει το καλό αγωνιστικό της πρόσωπο.

Στο κυριακάτικο φιλικό του γηπέδου του Αλκαζάρ, όπως ήδη αναφέραμε, η ΒΕΡΟΙΑ παρουσίασε μια μέτρια μέχρι κακή αγωνιστική εικόνα, με την Λάρισα να εκμεταλλεύεται την ανυπαρξία, κυρίως στο μεσοεπιθετικό κομμάτι της αντιπάλου της και δίχως και αυτή να παρουσιάσει κάτι το ιδιαίτερο, να κυριαρχήσει στον αγωνιστικό χώρο στο πρώτο ημίχρονο με πέντε καλές ευκαιρίες για γκολ. Στο 2', συγκεκριμένα, κεφαλιά από κοντά του Τσουμάνη δεν βρήκε εστία, στο 26' απευθείας κτύπημα φάουλ από καλή θέση για γκολ του Κ. Παπαγεωργίου, βρήκε σε πλήρη ετοιμότητα τον τερματοφύλακα της ΒΕΡΟΙΑΣ Βενετικίδη που απέκρουσε, στο αμέσως επόμενο λεπτό κεφαλιά του Γκοτζαμανίδη έφυγε λίγο πάνω από τα δοκάρια της εστίας της ΒΕΡΟΙΑΣ, στο 42' σουτ του Κ. Παπαγεωργίου απέκρουσε εντυπωσιακά ο Βενετικίδης, για να έρθει το γκολ στην εκπνοή του πρώτου ημιχρόνου από τον Πλέγα.

Από την δική της πλευρά η ΒΕΡΟΙΑ σ' αυτό το πρώτο ημίχρονο είχε τρεις τελικές προσπάθειες, δίχως να απειλήσει ουσιαστικά την εστία του τερματοφύλακα της Λάρισας Θεοδωρόπουλο.

Στο 3' σουτ του Φασίδη που μπλόκαρε εύκολα ο πορτιέρο της Λάρισας και στο 17' και 43' σουτ του Ορφανίδη, που επίσης δεν είχαν ουσιαστικό αποτέλεσμα.

Στην επανάληψη η ΒΕΡΟΙΑ βελτίωσε την απόδοσή της και κατά διαστήματα πίεσε την αντίπαλο της Λάρισα, η οποία επαναλαμβάνουμε δεν παρουσίασε κάτι το ιδιαίτερο και πάλι όμως δεν κατάφερε να δημιουργήσει την μεγάλη ευκαιρία για γκολ, ούτε όμως και η εστία της κινδύνεψε με δεύτερη παραβίαση, με εξαίρεση το σουτ του Γαρουφαλιά στο 74' που βρήκε το αριστερό κάθετο δοκάρι της εστίας του Ιωαννίδη, που είχε αντικαταστήσει τον Βενετικίδη.

 

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

ΛΑΡΙΣΑ: Θεοδωρόπουλος (46' Σολούκος), Παπαγεωργίου Α., Κοσόνου, Γκοτζαμανίδης (59' Μαυρίας), Ηλιάδης, Πλέγας (68' Αντράντα), Παπαγεωργίου Κ., (59' Καλουτσικίδης), Θωμαϊδης (59' Μιλτιάδης), Τσουμάνης, (46' Γλυνός), Νικολιάς (59' Γαρουφαλιάς), Πεντρόζο (71' Νίνο).

ΒΕΡΟΙΑ: Βενετικίδης (59' Ιωαννίδης), Ντουμάνης (34' Μουχάλης), Παπαχρήστος, Μαραγκός (75' Περδίκης), Στίκας, Μπλέτσας (80' Ισαακίδης), Μπούζας (68' Κουτσούκης), Ορφανίδης (80' Γιαγτζίδης), Μπουόλι, (59' Μπελεβώνης), Φασίδης (80' Ιωάννου), Μπουκουβάλας.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής