breaking news Νέο

Μόνο νίκη με τον Εργοτέλη θέλει η ομάδα της Βέροιας

Μόνο νίκη με τον Εργοτέλη θέλει η ομάδα της Βέροιας

Με το καθιερωμένο χαλάρωμα την παραμονή του αγώνα ολοκληρώνεται αύριο Σάββατο η εβδομαδιάτικη προετοιμασία της ΒΕΡΟΙΑΣ, για το παιχνίδι της Κυριακής, με αντίπαλο τον Εργοτέλη στο Δημοτικό Στάδιο.

Η ΒΕΡΟΙΑ που προέρχεται από το ισόπαλο εκτός έδρας 1-1 με την Καλλιθέα γνωρίζει πολύ καλά ότι για να έχει αξία αυτός ο βαθμός που με πολύ κόπο πήρε στην δύσκολη έδρα της Καλλιθέας, το Ελ Πάσο θα πρέπει να μην έχει βαθμολογικές απώλειες στην έδρα της, με αντιπάλους, όπως αυτός της Κυριακής, ο Εργοτέλης, που έχουν τον ίδιο στόχο με αυτήν: την παραμονή στην κατηγορία.

Από την άλλη ο Εργοτέλης που βρίσκεται στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα (δεν υπολογίζουμε τον Αχαρναϊκό που έχει αποβληθεί από το πρωτάθλημα) παίζει ένα από τα τελευταία του χαρτιά, ίσως την Κυριακή κόντρα στην ΒΕΡΟΙΑ και αναμένεται να παλέψει με νύχια και με δόντια, για να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα.

Η ομάδα της Κρήτης μέχρι στιγμής έχει συγκεντρώσει 6 βαθμούς από τους οποίους τους τρεις τους κέρδισε στα χαρτιά την περασμένη αγωνιστική με αντίπαλο τον Αχαρναϊκό που όπως είναι γνωστό έχει αποβληθεί από το πρωτάθλημα και οι υπόλοιποι τρεις προέρχονται από ισάριθμες ισοπαλίες που έχει φέρει στην έδρα της (Εργοτέλης – Καλλιθέα 0-0, Εργοτέλης – Κισσαμικός 1-1, Εργοτέλης – Απόλλωνα Καλαμαριάς 1-1). Μακριά από την έδρα του ο Εργοτέλης δεν έχει πάρει ακόμη βαθμό καθώς στα 5 παιχνίδια που έχει δώσει γνώρισε ισάριθμες ήττες.

Βέβαια εδώ θα πρέπει να επισημάνουμε ότι με εξαίρεση το παιχνίδι κόντρα στην Δόξα, στο γήπεδο της Δράμας, το οποίο έχασε με 4-0, σε όλα τα υπόλοιπα εκτός έδρας γνώρισε την ήττα με ένα γκολ διαφορά (Α.Ε. Καραϊσκάκη – Εργοτέλης 2-1, Απόλλων Λάρισας – Εργοτέλης 3-2, Παναιγιάλειος – Εργοτέλης 1-0, Παναχαϊκή – Εργοτέλης 2-1).

Ένα ακόμη ενδιαφέρον στοιχείο είναι ότι συνήθως μακριά από την έδρα του σκοράρει, οπότε ίσως την Κυριακή η ΒΕΡΟΙΑ χρειαστεί να πετύχει περισσότερα από ένα γκολ για να κερδίσει.

Όσον αφορά τα προβλήματα που έχει να αντιμετωπίσει ο προπονητής της ΒΕΡΟΙΑΣ Απόστολος Χαραλαμπίδης στο παιχνίδι της Κυριακής αυτά έχουν μειωθεί τουλάχιστον κατά ένα καθώς εξέτισε την ποινή της μιας αγωνιστικής ο Καψάλης και βρίσκεται στην διάθεση της ομάδας του για τον αγώνα κόντρα στον Εργοτέλη, ενώ κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει και ο Μπλέτσας, τον οποίο ο Καστοριανός προπονητής του θα περιμένει μέχρι την τελευταία στιγμή, μήπως ξεπεράσει τον τραυματισμό του και τεθεί στην διάθεσή του.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής