breaking news Νέο

ΕΠΣ ΗΜΑΘΙΑΣ : Το "διπλό" είχε την τιμητική του

ΕΠΣ ΗΜΑΘΙΑΣ : Το

Πρεμιέρα την Κυριακή το απόγευμα στο πρωτάθλημα της Β' κατηγορίας που φέτος διεξάγεται με 13 ομάδες και  έναν όμιλο με το "διπλό" να έχει την τιμητική του, καθώς από τους έξι αγώνες οι τέσσερις είχαν νικήτρια την φιλοξενούμενη ομάδα και μόνο η Πατρίδα κατάφερε να κερδίσει στην έδρα της, ενω το παιχνίδι της Επισκοπής, με την Καψόχωρα έληξε ισόπαλο δίχως τέρματα.

Στο γήπεδο της Πατρίδας, συγκεκριμένα η τοπική ομαδα καταιγιστική στο πρώτο ημίχρονο στη διάρκεια του οποίου πέτυχε τρία τέρματα (Μωϋσίδης 1', Καλαϊτζίδης 15', Κρεμλίδης 40') νικησε εύκολα την ΑΕ Ποντίων με 4-0 (το τέταρτο τέρμα πέτυχε ο Τσιούχας στο 75' με πέναλτι).

Τον αγώνα διαιτητευσε ο κ. Γιαγκιτζόγλου (Ζουρνατζίδης - Μουρατίδης).

Ευρεία νικη πέτυχε και ο Αγρ. Αστέρας Αγίας Βαρβάρας στο γήπεδο της Μέσης επί του Άχθου Αρούρη. Το σκορ για την μετέπειτα νικήτρια άνοιξε στο 42' ο Δαμτσιος, με την Αγία Βαρβάρα να πετυχαίνει άλλα τρια τέρματα μέσα σε έξι λεπτά στην επανάληψη με τους Σπανό 60', Τσιουγγαρής 63' και Κυριακίδη 66' και να παίρνει μια άνετη και καθαρή νίκη.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Γκόγκας (Ασβεστάρας - Τσίτσης).

Ανετη νίκη εκτός έδρας και για την ΑΕ Καβασίλων επί του Απόλλωνα Λυκογιάννης με 1-4. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν μόλις στο 4' με γκολ του Ισλάμι με την Λυκογιάννη να ισοφαρίζει στο 22' με τον Μάρκου. Στο αμεσως επόμενο λεπτο (23') τα Καβάσιλα ξαναπήραν προβάδισμα στο σκορ με τον Τεντσολίδη, για να κάνουν στο 44' με τον Νουζι το 1-3 και στο 81' με τον Κίτσα να διαμορφώνουν το τελικό 1-4.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Νησελίτης (Μπογιατζόγλου - Χριστοδούλου Κ.).

Πετυχαίνοντας δυο γκολ σε κάθε ημίχρονο ο Ατλας Ζερβοχωρίου νικησε εκτός έδρας τον Αχιλλεα Νάουσας με 1-4.

Το σκορ για τους φιλοξενούμενους άνοιξε στο 30' ο Τηλκερίδης Π., με τον Αχιλλέα στο 33' να ισοφαρίζει με τον Βαρθολομαίο. Στο 39' όμως το Ζερβοχώρι ξαναπήρε προβάδισμα στο σκορ με αυτογκολ και στο 63' έκανε το 1-3 με τον Λούρη. Το τελικό 1-4 διαμόρφωσε στο 83' ο Γαϊτανίδης Γ.

Διαιτητής του αγώνα ο κ. Μαλούτας (Χριστοδούλου Γ. - Ζαχαριάδης).

Με εκτός έδρας νίκη ξεκίνησε το πρωτάθλημα και ο Ολυμπιακός Νάουσας κερδίζοντας στο γήπεδο της Ραχιάς τον Εθνικό με 1-2.

Η ομαδα της Νάουσας προηγήθηκε στο 22' με γκολ του Κωνσταντινίδη Β., με την γηπεδούχο να φθάνει στην ισοφάριση στο 75' με τον Σταυριανίδη. Την νίκη στον Ολυμπιακό έδωσε ο Μάϊνος με γκολ που πέτυχε στο 79'.

Διαιτητής ο Γκαλαϊτσης (Χαραλαμπίδης - Πιπερίδης).

Ισόπαλος δίχως τέρματα έληξε ο αγώνας μεταξύ του Κεραυνού Επισκοπής και της ΑΕ Καψόχωρας που πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο του πρώτου.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Παπαργυρίου (Χαλατζιούκας - Καλλινιώτης).


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής