breaking news Νέο

Αρ(α)κάς!

  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!

Και το όνομα αυτών, ινφλουένσερς. Στην αρχή νομίσαμε ότι ήταν οι ιοί και οι κόρες της γρίπης, όπως είχαμε μάθει στη βιολογία την ινφλουέντζα.

Τελικά αποδείχτηκε ότι όντως τα φεισμπούκια και τα ινσταγκράμια είναι χειρότερα από γρίπη. Γιατί αυτήν κάποια στιγμή την ξεπερνάς. Ελαφρά, αν έχεις κάνει το «μπόλι». Και χειρότερα, αν ακούς τους «ψεκασμένους», που βλέπουν εμβόλιο και νομίζουν ότι είναι ο Νταρθ Βέιντερ από τον «Πόλεμο των Άστρων».

Αυτή την παράνοια όμως με το ανεβάζεις συνεχώς αυτοφωτογραφίες δεν την περνάς ούτε με το να πάρεις τρία πακέτα κηραλοιφές και χάπια από τον ΕΛ Βελόπουλο.

Παράκληση λοιπόν στους και στις ινφλουένσερς.

Μην αφήνετε το ego σας στην αυτοπροβολή να σας παρασύρει.

Μη «γλείφετε» την εξουσία. Και να τα υπουργάρα μας, και να τα είσαι η ελπίδα μας (τα ευκόλως εννοούμενα παραλείπονται) και να τα χωρίς εσένα δεν θα είχα κάνει τίποτε, χωρίς εσένα δεν θα ήμουνα μεγάλη.

Μη δίνετε το κινητό σας στον «ακόλουθο» σας να σας βγάζει selfies κάθε πέντε λεπτά. Τουλάχιστον βγείτε και καμιά φωτό της προκοπής, όπως κάνει η Μαντόνα που χου. Άντε και η Μπρίτνεϊ Σπίαρς.

Μη σχολιάζετε  θετικά το κάθε τι που αναρτάται στο fb. Ξέρετε το δύο κάνουν like, κάτι ξέρουν, ένας, χαζός-η είναι.

Μην εύχεστε χρόνια πολλά σε όσους δεν γνωρίζετε. Κάποιοι έχουν αποδημήσει εις Κύριον και από όσα ξέρουμε μέχρι τώρα, ο παράδεισος δεν διαθέτει φου μπου. Τώρα για την κόλαση δεν είμαστε σίγουροι.

Οπότε για να μη μας κάνετε τη ζωή μας κόλαση, τουλάχιστον γυρίστε το στο πιο ιντελεκτσουάλ. Βγείτε με καμιά τήβεννο φωτό. Κι αν αναρωτηθείτε πώς από απλές, καλοσυνάτες, νοικοκυρές, γίνετε προφεσόρισσες, ε και το φατσοβιβλίο και εσχάτως το ινσταγκράμ απέκτησε έδρα στο Χάρβαρντ.

Τι, μόνο ο Κυριάκος και ο Άδωνις θα στέλνουν τα παιδιά τους για διδακτορικά στο Αμέρικα; Όλοι το ίδιο είμαστε. Λαός και Κολωνάκι.


Νταρθ Βέιντερ
Βελόπουλος
Μαντόνα
Σπίαρς
Μητσοτάκης
Γεωργιάδης

Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής