breaking news Νέο

ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ : (Ξανά) Φιλική ήττα για την ομάδα Veria Ladies

ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ : (Ξανά) Φιλική ήττα για την ομάδα Veria Ladies

Υπέκυψαν στις... Σειρήνες τα κορίτσια των Veria Ladies! Η ομάδα του Γιώργου Μυλωνά γνωρισε την ήττα εντός έδρας από τις Σειρήνες Γρεβενών με το εκτενες σκορ 5-0, στο δεύτερο φιλικό προετοιμασίας, που δόθηκε την Κυριακή (30/10) το απόγευμα στο γηπεδο "ΜΙΜΗΣ ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ" της Ν. Νικομήδειας.

Οι φιλοξενουμενες πατώντας καλύτερα μέσα στο γήπεδο κατάφεραν να επικρατήσουν άνετα, όπως μαρτυρα και το τελικό σκορ, της Βεροιώτικης ομάδας, που παρουσιάστηκε, ωστόσο, με ορισμένες απουσίες βασικων παικτριών της (Τσαγκαλίδου, Κανδήλα, Μανωλοπούλου, Μπουτανη).

• Τον αγώνα (κλήθηκε από την κερκίδα και) διηύθυνε με επιτυχία ο Κώστας Γερουλίδης, πρωην παικτης της Νέας Γενεάς Ν. Νικομήδειας και επι σειρά ετών παράγοντας σε ομάδες της Ημαθίας.

• Η ομάδα των Veria Ladies αγωνίστηκε με την εξης σύνθεση (Γ. Μυλωνάς): Μαρίνου, Σεϊτανιδου, Βασιλείου, Φεϊμ, Σταφυλλίδου Π., Μαργαρίτη, Μουρατίδου, Πετράκη, Σταφυλλίδου Γ., Μίλη, Δεληγιαννίδου (αρχική 11αδα) Τσαχουρίδου, Χαραλαμπίδου, Κωστοπούλου, Ελευθεριάδου, Τορτοπίδου.

 

Στιγμιότυπα

• Μια συνηθισμενη εικόνα αποτελεί η παρουσία αρκετού κόσμου στα ματς των Veria Ladies. Μόνο, όμως, που στο εν λόγω φιλικό παιχνίδι η κερκίδα του γηπέδου της Ν. Νικομήδειας υπήρξε κατάμεστη (!), λόγω και της παρουσιας εκδρομέων από τα Γρεβενά που στήριξαν την προσπάθεια της αγαπημένης τους ομάδας, ενώ συνάμα φρόντισαν να αναρτήσουν και ένα μεγάλο πανό στα κιγκλιδώματα του γηπέδου που έφερε και το ποδοσφαιρικό όνομα της ομάδας τους.

• Τρια χρόνια παρουσίας στην Β' Εθνική έχουν να επιδείξουν οι ΣΕΙΡΗΝΕΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ, σε αντίθεση με την ομάδα των Veria Ladies που παρουσιάζεται νεοφώτιστη. Αμφότερες δε, θα αγωνίζονται φέτος και στον ίδιο όμιλο της κατηγορίας!

• Δύο ήττες σε ισάριθμα φιλικα ματς εντός έδρας μετρά στο στάδιο της προετοιμασίας της η ομάδα Veria Ladies. Η πρώτη (16 Οκτωβρίου) από τον Αρη Θεσ/νίκης (1-6) και η δεύτερη από τις ΣΕΙΡΗΝΕΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ (30 Οκτωβριου /0-5).

• Παρόντες στο φιλικό για κάποιο μικρό χρονικό διάστημα ο Αντιδήμαρχος Βέροιας Καλλίστρατος Γρηγοριάδης και ο πρώην Δήμαρχος Αποστόλου Παύλου Λευτέρης Βαλαβάνης.

• Δυο νέα πρόσωπα προστέθηκαν στο ρόστερ των "κυανερυθρων" της Βέροιας. Ο λόγος, για τις Μαρίνου και Κωστοπούλου που προέρχονται από τον ΠΑΟΚ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ, ενω - όπως έγινε γνωστό - επίκειται κι άλλη μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας!

• Ανάμεσα στους θεατές της συνάντησης και ο υπεύθυνος της γυναικείας ομαδας ποδοσφαίρου των "ασπρόμαυρων" της Θεσσαλονίκης κ. Βαρδαλής.

 

Ν. Νικομήδεια: Παύλος Χρ. Τουτουντζίδης


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής