breaking news Νέο

Το πρόγραμμα του Μητροπολίτη Παντελεήμονα από 21 έως και 28 Ιανουαρίου

Το πρόγραμμα του Μητροπολίτη Παντελεήμονα από 21 έως και 28 Ιανουαρίου

O Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμονας την Κυριακή 21 Ιανουαρίου, στις 7:00 μ.μ., στο Πνευματικό Κέντρο της Μητροπόλεως Βεροίας (Βενιζέλου 29, 1ος όροφος) θα ομιλήσει στους «Ακαδημαϊκούς Διαλόγους», με θέμα « Το πρώτο ζητούμενο στη ζωή του ανθρώπου».

Την Τρίτη 23 Ιανουαρίου το πρωί θα ιερουργήσει στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου στο Νεοχώρι Ημαθίας, επί τη εορτή του Αγίου Διονυσίου του εν Ολύμπω.

Την Τρίτη 23 Ιανουαρίου στις 6:00 μ.μ. θα χοροστατήσει στον εσπερινό και στην παράκληση του Αγίου Λουκά του ιατρού αρχιεπ. Συμφερουπόλεως (στον υπό κατασκευή ναό του) στην Ιερά Μονή Παναγίας Δοβρά στη Βέροια.

Την Τετάρτη 24 Ιανουαρίου το πρωί θα ιερουργήσει στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου στην Κυψέλη Ημαθίας, επί τη εορτή της Οσίας Ξένης.

Την Πέμπτη 25 Ιανουαρίου το πρωί θα ιερουργήσει στον Ιερό Ναό Αγίας Μαρίνης του ομώνυμου δημοτικού διαμερίσματος Βεροίας, επί τη εορτή του Αγίου Γρηγορίου του Θεολόγου.

Την Παρασκευή 26 Ιανουαρίου στις 10:30 θα παραστεί και θα ομιλήσει στη Σύναξη Ιερέων στο Παύλειο Πολιτιστικό Κέντρο Βεροίας.

Το Σάββατο 27 Ιανουαρίου το πρωί θα ιερουργήσει στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου στα Παλατίτσια Ημαθίας, επί τη εορτή της Ανακομιδής των Ιερών Λειψάνων του Αγίου Ιωάννου του Χρυσοστόμου.

Την Κυριακή 28 Ιανουαρίου το πρωί θα ιερουργήσει και θα τελέσει χειροτονία Διακόνου στον Ιερό Ναό Αγίου Μηνά Ναούσης.

Την Κυριακή 28 Ιανουαρίου στις 11:00 π.μ. θα παραστεί στην εκδήλωση του Σωματείου «Παναγία Σουμελά» προς τιμήν των Τριών Ιεραρχών στο Μητροπολιτικό Κέντρο Πολιτισμού «ΠΑΝΤΑΝΑΣΣΑ» στη Νάουσα.

Την Κυριακή 28 Ιανουαρίου στις 6:00 μ.μ. στο Χώρο Τεχνών Βεροίας θα παραστεί στην Εκδήλωση της Ιεράς Μητροπόλεως μας με θέμα «Μάνα Μακεδονία μου».


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής