breaking news Νέο

Ποδαρικό με το δεξί για τη ΒΕΡΟΙΑ

Ποδαρικό με το δεξί για τη ΒΕΡΟΙΑ

Η έντονη παρουσία της Super League 1 αύριο Σάββατο (διεξάγονται οι τέσσερις από τους επτά αγώνες της), σε συνδυασμό με τις τηλεοπτικές υποχρεώσεις των ομάδων, οδήγησαν σε αλλαγές του προγράμματος της πρώτης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League 2. Ετσι στο παρά ένα η διοργανώτρια αρχή, προκειμένου να καλυφθούν όσο το δυνατόν περισσότερα παιχνίδια τηλεοπτικά, μετέθεσε την αναμέτρηση της ΒΕΡΟΙΑΣ με αντίπαλο την Β' ομάδα του ΠΑΟΚ, από το Σάββατο που αρχικά είχε οριστεί για σήμερα Παρασκευή στις 3.15 μ.μ. (ΕΡΤ3), ενώ το παιχνίδι του Απόλλωνα Σμύρνης, με την Β' ομάδα της ΑΕΚ για τον Νότιο Όμιλο, αντί τις 3 μ.μ. θα ξεκινήσει στις 1.45 μ.μ. το Σάββατο, για να μην συμπέσει με τον αγώνα Λαμίας – Βόλος, που επίσης καλύπτεται τηλεοπτικά (COSMOTE).

Σήμερα Παρασκευή λοιπόν, στις 3.15 μ.μ. η πρώτη σέντρα του πρωταθλήματος της SL2 με την ΒΕΡΟΙΑ να υποδέχεται την νεανική Β' ομάδα του ΠΑΟΚ, με τις δύο ομάδες να έχουν στο ρόστερ τους πολλά νέα πρόσωπα και αυτό είναι κάτι που προσφέρει μεγαλύτερο ενδιαφέρον στην μεταξύ τους αναμέτρηση.

Η ΒΕΡΟΙΑ παρουσίασε ένα καλό σχετικά αγωνιστικό πρόσωπο τόσο στα φιλικά της καλοκαιρινής της προετοιμασίας, όσο και στους τρεις αγώνες του κυπέλλου, με τον προπονητή και τους παίκτες του να υπόσχονται ότι θα παρουσιαστούν ακόμη καλύτεροι στους αγώνες του πρωταθλήματος.

Ευκαιρία λοιπόν σήμερα το απόγευμα με αντίπαλο την νεανική ομάδα του ΠΑΟΚ Β' να κάνει ποδαρικό με το δεξί παίρνοντας τους τρεις πρώτους βαθμούς.

Αγωνιστικά ο Κώστας Ανυφαντάκης δεν μπορεί να υπολογίζει στην βοήθεια του Δεμηρτζόγλου, ο οποίος θα απουσιάζει από τους αγώνες της ομάδας για μεγάλο χρονικό διάστημα, λόγω τραυματισμού.

 

«ΣΦΥΡΙΖΕΙ» Ο ΠΟΥΛΙΚΙΔΗΣ

Τον αγώνα ΒΕΡΟΙΑ – ΠΑΟΚ Β' που διεξάγεται σήμερα Παρασκευή (3.15 μ.μ.) και θα μεταδοθεί από την ΕΡΤ3, ορίστηκε να διευθύνει ο κ. Πουλικίδης, με βοηθούς τους κ.κ. Ζήδρα – Κουβαλάκη από την ΕΠΣ Δράμας.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής