breaking news Νέο

Φιλόπτωχος Αδελφότης Κυριών Βέροιας : Θεία λειτουργία στη μνήμη του Αγίου Ιωάννη του Ελεήμονα και μνημόσυνο υπέρ των δωρητών και ευεργετών του σωματείου

Φιλόπτωχος Αδελφότης Κυριών Βέροιας : Θεία λειτουργία στη μνήμη του Αγίου Ιωάννη του Ελεήμονα και μνημόσυνο υπέρ των δωρητών και ευεργετών του σωματείου

  Η Φιλόπτωχος Αδελφότης Κυριών Βέροιας προσκαλεί τους φίλους και φίλες της, το Σάββατο 12 Νοεμβρίου 2022, στη θεία λειτουργία στη μνήμη του Αγίου Ιωάννη του Ελεήμονα και στο μνημόσυνο υπέρ των δωρητών και ευεργετών του σωματείου, στον ιερό ναό του Αγίου Στεφάνου. Θα χοροστατήσει ο σεβασμιότατος μητροπολίτης μας κ. Παντελεήμων.

Ο Άγιος Ιωάννης, ως Πατριάρχης Αλεξανδρείας, επέδειξε πλουσιότατο έργο. Έχτισε νοσοκομεία, ορφανοτροφεία, πτωχοκομεία, οργάνωσε συσσίτια και ελεούσε αυτούς που είχαν ανάγκη σε τέτοιο βαθμό, που του δόθηκε το προσωνύμιο «ΕΛΕΗΜΩΝ»

Το παράδειγμά του  ακολουθεί και η Φιλόπτωχος, με το καθημερινό  συσσίτιό της, με τα δέματα αγάπης που ετοιμάζει και την πάσης φύσεως βοήθεια που προσφέρει σε αναξιοπαθούντες συμπολίτες μας.

Με την ευκαιρία θα θέλαμε να ενημερώσουμε, ότι η Φιλόπτωχος ξεκίνησε τη συγκέντρωση τροφίμων για τα δέματα των Χριστουγέννων, προκειμένου να στηρίξουμε ευάλωτες οικογένειες της πόλης μας. Για το λόγο αυτό, παρακαλούμε όλους και όλες, ακολουθώντας το παράδειγμα του αγίου, να συμβάλλουν με τη βοήθειά τους, στο δύσκολο έργο μας, γιατί όπως λέει ο Κύριος «Μακάριοι οι ελεήμονες, ότι αυτοί ελεηθήσονται».


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής