breaking news Νέο

Θετική εισήγηση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής Δήμου Βέροιας σε δύο θέματα και αναβολή σε ένα

Θετική εισήγηση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής Δήμου Βέροιας σε δύο θέματα και αναβολή σε ένα

Με προεδρεύοντα το Θεόφιλο Κορωνά, παρόντα μέλη τους Γιώργο Ορφανίδη, Γιώργο Σοφιανίδη, Θόδωρο Τέτο, Στέργιο Διαμάντη και Γιώργο Γουλτίδη και με τρία θέματα στην ημερήσια διάταξη, πραγματοποιήθηκε χθες το μεσημέρι (στις 13:00) η πρώτη τακτική συνεδρίαση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής στο νέο έτος 2018.

Η ανάκληση ή μη άδειας ίδρυσης και λειτουργίας αποθήκης τροφίμων και ποτών (φρούτων – λαχανικών) της Συμέλας Καραβασιλειάδου υπήρξε το θέμα, το οποίο ήρθε πρώτο προς συζήτηση, αλλά κατόπιν αιτήματος της ενδιαφερομένης (διότι απουσίαζε ο δικηγόρος της) δόθηκε αναβολή.

Το δεύτερο θέμα είχε να κάνει με την εισήγηση της ΕΠΖ για τη «Μετατόπιση ή μη περιπτέρου επί της οδού Κεντρικής 126 (έναντι Τσολιά) στη Βέροια», ένα ζήτημα (να θυμίσουμε) που είχε απασχολήσει τα μέλη της ΕΠΖ τον περασμένο Δεκέμβριο, στο οποίο και είχε δοθεί αναβολή, όπου και επανήλθε εκ νέου για συζήτηση στη χθεσινή συνεδρίαση.

Κατόπιν όλων των σχετικών εγγράφων και του ιστορικού της εν λόγω περίπτωσης, τα μέλη της ΕΠΖ – πλην του Γιώργου Γουλτίδη που υπήρξε αρνητικός – στάθηκαν σύμφωνα με την πρόταση του προέδρου για μετατόπιση κατά 30 εκατοστά της θέσεως του περιπτέρου της οδού Κεντρικής 126, δικαιούχων Ιντζεβίδου Παρθένας και Ευθυμίας, σε νέα θέση πλησίον της παλιάς, με παράλληλη κατάργηση της υφιστάμενης θέσης, σύμφωνα με το επισυναπτόμενο (σχετ. 16) τοπογραφικό διάγραμμα με τη θεώρηση της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου Βέροιας. Και ότι σε περίπτωση έγκρισης της μετατόπισης του περιπτέρου σε νέα θέση, να ανατεθεί στην αρμόδια Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Βέροιας η υλοποίηση του όρου της απαγόρευσης της στάσης και της στάθμευσης οχημάτων έμπροσθεν της νέας θέσης του περιπτέρου επί της οδού Κεντρικής με το σχετικό (23) του Τμήματος Τροχαίας Βέροιας, ώστε ακολούθως να ολοκληρωθεί η μετατόπιση αυτή.

Το τρίτο θέμα αναφερόταν στη Σύνταξη Έκθεσης Πεπραγμένων της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής έτους 2017 και εισήγησή της προς το Δημοτικό Συμβούλιο για συζήτηση και έγκριση, το οποίο και έγινε ομόφωνα αποδεκτό από τα παρόντα μέλη της Ε.Π.Ζ.

Π.Τ.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής