breaking news Νέο

ΠΚΜ: Μέχρι 26 Ιανουαρίου οι δηλώσεις συμμετοχής για τη Διεθνή Έκθεση οίνου και αλκοολούχων ποτών PROWEIN 2018

ΠΚΜ: Μέχρι 26 Ιανουαρίου οι δηλώσεις συμμετοχής για τη Διεθνή Έκθεση οίνου και αλκοολούχων ποτών PROWEIN 2018

Μέχρι την Παρασκευή 26 Ιανουαρίου 2018, καλούνται από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας (ΠΚΜ) να δηλώσουν συμμετοχή οι ενδιαφερόμενες επιχειρήσεις, που θα επιθυμούσαν να συμμετάσχουν στη Διεθνή Έκθεση για τον κλάδο του οίνου και των αλκοολούχων ποτών (PROWEIN 2018), που θα λάβει χώρα από τις 18 έως τις 20 Μαρτίου 2018, στο Εκθεσιακό Κέντρο στο Ντίσελντορφ.

Οι επιχειρήσεις θα έχουν την ευκαιρία να προβάλλουν τα προϊόντα τους μέσα από το ενιαίο περίπτερο της ΠΚΜ, η οποία στο πλαίσιο συμμετοχής της στην έκθεση, σχεδίασε και ολοκληρώνει τις απαιτούμενες διαδικασίες συμμετοχής, μισθώνοντας διαμορφώνοντας και εξοπλίζοντας τον εκθεσιακό της χώρο 42 τ.μ. σε Hall της έκθεσης, καλύπτοντας πλήρως τις ανάγκες προβολής της.

 Με την ενεργή παρουσία της, η ΠΚΜ έχει ως στόχο την προβολή των ποιοτικών αγροδιατροφικών προϊόντων της και την ενίσχυση της εξωστρέφειας των επιχειρήσεων της περιοχής της. Είναι η δεύτερη φορά που η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας θα συμμετάσχει στη διεθνή έκθεση PROWEIN, που αποτελεί τη μεγαλύτερη και πιο δημοφιλή διεθνή έκθεση για τον κλάδο οίνου και αλκοολούχων ποτών. Όλο και περισσότεροι επαγγελματίες και αγοραστές του κλάδου επισκέπτονται την έκθεση, χρησιμοποιώντας την ως εργαλείο για την αναζήτηση συνεργατών από τη διεθνή αγορά οίνου και αλκοολούχων ποτών. Η διοργάνωση του 2017 φιλοξένησε 6.500 εκθέτες από περισσότερες από 60 χώρες. Την έκθεση επισκέφθηκαν περισσότεροι από 55.000 επαγγελματίες από 130 χώρες του κόσμου. Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας θα συμμετάσχει στη μεγάλη αυτή έκθεση οίνου και αλκοολούχων ποτών, δίνοντας τη δυνατότητα σε σημαντικούς και ποιοτικούς παραγωγούς της Περιφέρειας να παρουσιάσουν τα μοναδικά τους προϊόντα, να ενισχύσουν την εξωστρέφειά τους και να αναδείξουν τον επαγγελματισμό των παραγωγών της Περιφέρειάς μας, που στοχεύουν σε αγορές διαχρονικά αυξάνοντας το κύρος τους.

Λόγω του περιορισμένου χώρου των 42 τετραγωνικών μέτρων για την έκθεση, θα εφαρμοστούν κριτήρια επιλογής των υποψηφίων και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας για τη διάθεσή του, λαμβάνοντας υπόψη τον εξαγωγικό χαρακτήρα της επιχείρησης και αν διαθέτει τις απαραίτητες πιστοποιήσεις, τη δραστηριότητα της επιχείρησης και το κατά πόσο η συμμετοχή της συμβάλλει στην αύξηση της προστιθέμενης αξίας των προϊόντων της ΠΚΜ και τέλος την εκπροσώπηση όσο το δυνατόν περισσότερων Περιφερειακών Ενοτήτων της Κεντρικής Μακεδονίας. Προτεραιότητα επίσης θα δοθεί στους εκθέτες, που δεν έχουν ξανασυμμετάσχει και προβάλει σε διεθνείς εκθέσεις τα προϊόντα τους μέσα από το ενιαίο περίπτερο της Περιφέρειάς μας.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής