breaking news Νέο

Όρθια η ΒΕΡΟΙΑ στο Βόλο

  • Όρθια η ΒΕΡΟΙΑ στο Βόλο
  • Όρθια η ΒΕΡΟΙΑ στο Βόλο

Όρθια έμεινε η ΒΕΡΟΙΑ την Παρασκευή στο παιχνίδι με το οποίο άνοιξε η αυλαία της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της SL2.

Συγκεκριμένα η "Βασίλισσα" σε ένα παιχνίδι με πολλές προσωπικές μονομαχίες, εναλλασσόμενη την υπεροχή και λίγες σχετικά ευκαιρίες για γκολ, αναδείχθηκε ισόπαλη (1-1) με την γηπεδούχο και φιλόδοξη φέτος Νίκη Βόλου.

Οι δυοομάδες όπως ήδη αναφέραμε εναλλάσσοντο την υπεροχή με την ΒΕΡΟΙΑ να ξεκινάει το παιχνίδι καλύτερα δίχως όμως να καταφέρει στο διάστημα των 15 λεπτών της πρωτοβουλίας της να απειλήσει την εστία της γηπεδούχου Νίκης. Μετά το 15' η ομάδα του Βόλου ισορρόπησε αρχικά και λίγο αργότερα άρχισε να κερδίζει μέτρα στον αγωνιστικό χωρο δίχως όμως και αυτή να δημιουργήσει κινδύνους στην εστία του Παπαδόπουλου.

Στα τελευταία δέκα λεπτά του πρώτου ημιχρόνου το παιχνίδι φάνηκε να ανοίγει με την ΒΕΡΟΙΑ να είναι πιο απειλητική και στο 43' να ανοίγει το σκορ. Ο Φασίδης έβγαλε την παράλληλη σέντρα κάτοχος της οποίας έγινε ο Μπελεβώνης που με τη σειρά του τροφοδότησε τον Μπουόλι, που αφού απέφυγε και τον τερματοφύλακα της Νίκης Μάγιτς μπήκε με την μπάλα στα αντίπαλα δίχτυα.

Στην επανάληψη η γηπεδούχος μπηκε πιο δυνατά στον αγώνα και στο 52' άγγιξε την ισοφάριση με τον Κάσσο να πλασάρει και τον Στίκα να προλαβαίνει την μπάλα και να την απομακρύνει λίγο πριν αυτή περάσει τη γραμμή του τέρματος της ομάδας του.

Οι γηπεδούχοι συνέχισαν να ψάχνουν το γκολ της ισοφάρισης και το βρήκαν στο 60' σε μια αμφισβητούμενη φάση. Συγκεκριμένα σε αυτό το χρονικό σημείο ο διαιτητής κατελόγησε φάουλ λίγο έξω από την μεγάλη περιοχή της ΒΕΡΟΙΑΣ μια απόφαση με την οποία δεν συμφώνησαν οι ποδοσφαιριστές και ο πάγκος της και διαμαρτυρήθηκαν έντονα. Το φαουλ εκτέλεσε ο Μιράντα, με την μπάλα να βρίσκει το τείχος να αλλάζει πορεια, να ξεγελάει τον τερματοφύλακα της ΒΕΡΟΙΑΣ και να καταλήγει στο βάθος της εστίας του.

Στο διάστημα που έμεινε οι δυο ομάδες εναλλάσσοντο την υπεροχή δίχως όμως καμιά να καταφέρει να δημιουργήσει την μεγάλη ευκαιρία εως τα τέσσερα λεπτά του έξτρα χρονου που υπέδειξε ο διαιτητής.

Στο 90 μεγάλη ευκαιρία για την Νίκη για ένα δεύτερο τέρμα με τον Παναγιωτίδη να κάνει το σουτ και τον Στίκα για δεύτερη φορά να σώζει την ομάδα του από ένα βέβαιο τέρμα και στο αμέσως επόμενο λεπτό η σειρά της ΒΕΡΟΙΑΣ να χάσει μεγάλη ευκαιρία. Ο Μπουόλι εκμεταλλεύτηκε λάθος του Μιράντα κερδισε την μπάλα έβγαλε την παράλληλη σέντρα με τον Κατσουκη φάτσα με την εστία να κάνει το πλασέ που ενω κατευθύνονταν στα ανυπεράσπιστα δίχτυα βρήκε τον Φασίδη που δεν κατάφερε να την αποφύγει και χάθηκε η ευκαιρία, ενω δυο λεπτά αργότερα νέα μεγάλη ευκαιρία για τη ΒΕΡΟΙΑ με τον Ορφανίδη να βγαίνει απέναντι από τον αντίπαλο τερματοφύλακα, ομως να υποδεικνύει οριακά οφσαϊτ.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Σιντόρης από την ΕΠΣ Θεσπρωτίας με βοηθούς τους Δεδικούση και Παραφέστα από την Λάρισα.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ (Αλέκος Βοσνιάδης): Μπάγιτς, Κυριακίδης, Αναστασίου (37’ λ.τ. Μιράντα), Δεληζήσης, Ανδρέου, Μέτσε, Παναγιωτίδης, Τσουκαλάς (53’ Μορέιρα), Μιλούνοβιτς (53’ Ροχάνο), Κάσσος, Σιαφά (83’ Γρομητσάρης).

ΒΕΡΟΙΑ (Κώστας Ανυφαντάκης): Παπαδόπουλος, Μουχάλης, Παπαχρήστος, Στίκας, Μαραγκός, Μπούζας (62’ Ορφανίδης), Ισαακίδης (87’ Ιωάννου), Μπελεβώνης (75’ Κατσούκης), Φασίδης, Μπουκουβάλας (87’ Περδίκης), Μπουόλι.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής