breaking news Νέο

Α' κατηγορία της ΕΠΣ Ημαθίας : Μόνη στην κορυφή η Αγία Μαρίνα

Α' κατηγορία της ΕΠΣ Ημαθίας : Μόνη στην κορυφή η Αγία Μαρίνα

Τρίτη αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α' κατηγορίας της Ένωσής μας και η Αγία Μαρίνα, που είχε εύκολο έργο με αντίπαλο την Νάουσα (την κέρδισε 6-0), εκμεταλλεύτηκε την ισοπαλία στο ντέρμπι του Ρουμλουκίου μεταξύ της γηπεδούχου Αλεξάνδρειας και των Τρικάλων και έμεινε μόνη πρώτη στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, συγκεντρώνοντας τον απόλυτο αριθμό των βαθμών στις τρεις πρώτες αγωνιστικές.

Από απόσταση τριών και ενός βαθμού αντίστοιχα ακολουθούν τους δύο πρωτοπόρους, η Μελίκη που με δύο τέρματα στο τελευταίο 20λεπτο του παιχνιδιού έκαμψε την αντίσταση του Αγίου Γεωργίου, το Μακροχώρι που νίκησε με καθαρό σκορ (3-0) στο γήπεδο της Κουλούρας την Β' ομάδα της ΒΕΡΟΙΑΣ και ο Κοπανός, που μετά την συντριβή του από την Αγία Μαρίνα την περασμένη αγωνιστική, δεν δυσκολεύτηκε το περασμένο Σάββατο να κερδίσει εκτός έδρας 0-3 τα γειτονικά του Λευκάδια.

Οι δύσκολες καιρικές συνθήκες που επικρατούσαν το Σάββατο το απόγευμα στην περιοχή μας, δεν δυσκόλεψαν μόνο τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών που πέτυχαν τα μισά τέρματα της περασμένης αγωνιστικής (16 έναντι 31), αλλά και την προσέλευση των φιλάθλων στα γήπεδα σε σύγκριση με την προηγούμενη αγωνιστική, με εξαίρεση, ίσως, το ντέρμπι Αλεξάνδρειας – Τρικάλων, στο οποίο η προσέλευση του κόσμου ήταν αθρόα.

Τρίτη αγωνιστική το περασμένο Σάββατο στο πρωτάθλημα της Α' κατηγορίας και χρειάστηκαν 15 αγώνες για να μην αναδειχθεί νικητής και φυσικά αναφερόμαστε στο ντέρμπι του Ρουμλουκίου που έληξε ισόπαλο 1-1.

Όσον αφορά τους σκόρερ, ο Μάριος Αργυρόπουλος της Αγίας Μαρίνας πέτυχε χατ τρικ, ενώ από δύο τέρματα σημείωσαν ο Βασιλείου του Μακροχωρίου, ο Ιντος του Κοπανού και ο Ντέλλας της Αγίας Μαρίνας.

 

ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

Ισόπαλο (1-1) έληξε το ντέρμπι μεταξύ της Αλεξάνδρειας και των Τρικάλων σε ενα παιχνίδι με λίγες σχετικά φάσεις στα καρέ των δύο ομάδων. Τα Τρίκαλα προηγήθηκαν στο σκορ με πέναλτι (χέρι Τόζογλου) που εκτέλεσε εύστοχα ο Αβραμόπουλος στο 35' με την Αλεξάνδρεια να ισοφαρίζει με αυτογκόλ του Βλάχου στο 70'.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Καραγκιζόπουλος (Γκόγκας – Ζουρνατζίδης).

Εύκολο απόγευμα για την πρωτοπόρο του βαθμολογικού πίνακα Αγία Μαρίνα που νίκησε στο γήπεδο της την Νάουσα 6-0.

Στο πρώτο μέρος η γηπεδούχος ομάδα προηγήθηκε με 4-0 (τα γκολ, ο Ντέλλας 20', ο Αργυρόπουλος 33' και 40' και ο Μπέργκου 44'), κλειδώνοντας ουσιαστικά την νίκη και τους τρεις βαθμούς, πετυχαίνοντας άλλα δύο παρότι έριξε ρυθμό, στην επανάληψη με τους Ντέλλα (52') και Αργυρόπουλο (69').

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Γιαγκιτζόγλου (Χαλατζιούκας – Αργυρίου).

Με δύο γκολ που πέτυχαν στο τελευταίο 20λεπτο του αγώνα και μέσα σε τρία λεπτά ο Κίτσας (72') και ο Μπουκουβάλας (75')  η Μελίκη κέρδισε στο γήπεδό της τον Άγιο Γεώργιο, ζευγαρώνοντας έτσι τις φετινές της νίκες.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Παζαρτζικλής που στο 77' άφησε με 10 ποδοσφαιριστές τους φιλοξενούμενους, αποβάλλοντας τον Τουλουμτζή. Καλύτερο, από την αντίπαλό του στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα το Μακροχώρι κατέβαλε στο γήπεδο της Κουλούρας, δίκαια την Β' ομάδα της ΒΕΡΟΙΑΣ πετυχαίνοντας έτσι την δεύτερη στη σειρά νίκη του.

Το σκορ άνοιξε με κεφαλιά στο 20' ο Τσακαλίδης και έξι λεπτά αργότερα ο Βασιλείου, ύστερα από σουτ στο δοκάρι του Χασιώτη κέρδισε το ριμπάουντ και από κοντά δεν δυσκολεύτηκε να κάνει δύο τέρματα της ομάδας του. Ο ίδιος παίκτης (Βασιλείου) 83' με κοντινό πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 3-0, με τον νικητή να έχει και ένα ακόμα δοκάρι στο 77' και πάλι με τον Βασιλείου.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Μαυρίδης (Μπέκας – Χριστοδούλου Κ.).

Την πρώτη του, μέσα στον αγωνιστικό χώρο νίκη πήρε ο ΓΑΣ Κοπανού κερδίζοντας εκτός έδρας δίκαια τα Λευκάδια με 3-0.

Το σκορ άνοιξε με απευθείας εκτέλεση φάουλ ο Ιντος στο 36' και αφού οι φιλοξενούμενοι προηγουμένως είχαν δει δύο φορές από ισάριθμα σουτ του Αντωνίου και του Ορφανίδη την μπάλα να «σταματάει» στα δοκάρια της εστίας των Λευκαδίων. Στο 75' ο Μποζίνης με κεφαλιά έκανε το 0-2 και στις καθυστερήσεις ο Ιντος με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα διαμόρφωσε το τελικό 0-3.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Μελιτζανίδης (Σαμαράς – Μητρόπουλος).


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής