breaking news Νέο

Σ.Η.Π.Ε. : «Οι υποσχέσεις και οι δεσμεύσεις που έχουν δοθεί, δεν τηρούνται»

Σ.Η.Π.Ε. : «Οι υποσχέσεις και οι δεσμεύσεις που έχουν δοθεί, δεν τηρούνται»

Αξιότιμοι κύριοι Υπουργοί,

Η σοβαρή και αδικαιολόγητη καθυστέρηση που παρατηρείται στην καταβολή των επιδοτήσεων για τη διανομή των εφημερίδων και το κόστος του χαρτιού σε αρκετούς συναδέλφους μας εκδότες ημερήσιων περιφερειακών εφημερίδων, έχει δημιουργήσει δύο κατηγορίες δικαιούχων αυτών που έχουν εξοφληθεί από 10ημέρου και πλέον και αυτών που δεν έχουν λάβει ούτε ευρώ και δικαίως ανησυχούν και διαμαρτύρονται.

Οι υποσχέσεις και οι δεσμεύσεις που έχουν δοθεί δεν τηρούνται με αποτέλεσμα και εσείς ως αρμόδια κυβερνητικά στελέχη και εμείς ως ΣΗΠΕ να εμφανιζόμαστε ανακόλουθοι απέναντι στα μέλη μας.

Παρακαλούμε για την άμεση υλοποίηση των δεσμεύσεων και την καταβολή των επιδοτήσεων σε όλους τους δικαιούχους καθώς τα χρήματα αυτά προορίζονται για την κάλυψη άμεσων υποχρεώσεων των εφημερίδων οι οποίες με βάση τις δεσμεύσεις που έχουν παρασχεθεί, έχουν προϋπολογισθεί από τους δικαιούχους με αποτέλεσμα να δημιουργείται σοβαρό πρόβλημα στην αγορά!

Με την ευκαιρία υπενθυμίζουμε ότι εκκρεμεί και το άνοιγμα της πλατφόρμας για την υποβολή αιτήσεων και στοιχείων για την επιδότηση των δύο επόμενων τριμήνων. Και στο ζήτημα αυτό η διαβεβαίωση που είχαμε για άμεσο άνοιγμα, δεν έχει ακόμη υλοποιηθεί!

Προσβλέπουμε στην άμεση ανταπόκρισή σας.

 

Ο Πρόεδρος                                   Ο Γεν. Γραμματέας

Γιώργος Μιχαλόπουλος                    Γιάννης Κουτσολιόντος


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής