breaking news Νέο

Παράξενες Ειδήσεις...

  • Παράξενες Ειδήσεις...
  • Παράξενες Ειδήσεις...
  • Παράξενες Ειδήσεις...
  • Παράξενες Ειδήσεις...
  • Ζευγάρι για όσκαρ ατυχίας – Τράκαραν μεταξύ τους

Οσκαρ ατυχίας διεκδικεί ένα ζευγάρι από τη Λάρισα, καθώς το μεσημέρι της π. Δευτέρας ο σύζυγος με την σύζυγο τράκαραν μεταξύ τους. Το ασυνήθιστο αυτό συμβάν έγινε μέρα μεσημέρι, όταν επί της οδού Φαρσάλων περίπου στο ύψος του στρατοπέδου «Μπουγά», δύο αυτοκίνητα συγκρούστηκαν μεταξύ τους κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες. Η έκπληξη τόσο του άνδρα όσο και της γυναίκας, αλλά και των αστυνομικών που βρέθηκαν στο σημείο, ήταν τεράστια, καθώς οι δυο τους είναι ανδρόγυνο. Ευτυχώς, δεν υπήρξαν τραυματισμοί ούτε μεγάλες ζημιές σε κανένα από τα δύο οχήματα, ωστόσο, θα έχουν να θυμούνται την ατυχία τους.

*****

  • Δύο φίλοι ερωτεύτηκαν την ίδια γυναίκα κι αποφάσισαν να μείνουν και οι τρεις μαζί

Οι φιλίες όχι μόνο δεν πρέπει να χαλάνε για μια γυναίκα, αλλά πρέπει και να εξελίσσονται. Αυτής της άποψης φαίνεται πως είναι δύο κολλητοί φίλοι από τη Βραζιλία, οι οποίοι ερωτεύτηκαν την ίδια γυναίκα και δημιούργησαν σχέση μαζί της.

Ο 40χρονος Ντίντο ντε Σούζα και ο 30χρονος Σάουλο Γκόμεζ γνώρισαν την 27χρονη Ολγκα από τη Λευκορωσία σε ένα μπαρ, στη διάρκεια διακοπών τους στη Βαρκελόνη τον Αύγουστο του 2019. Και οι δυο τους γοητεύτηκαν από τη νεαρή Λευκορωσίδα, η οποία διασκέδαζε με φίλους, και ήθελαν να τη ζητήσουν σε ραντεβού.

Αφού σπαζοκεφάλιασαν αρκετή ώρα για το πώς θα διευθετήσουν το ερωτικό πρόβλημα που είχε προκύψει χωρίς να διακινδυνεύσουν τη φιλία τους, την προσέγγισαν από κοινού και τελικά άρχισαν να βγαίνουν ραντεβού ως τρίο.

«Είναι θέμα χημείας. Έτυχε να ταιριάξουμε. Η χημεία μας είναι τόσο έντονη που κι εμείς οι ίδιοι εντυπωσιαζόμαστε. Θα ήθελα να μπορούσα να περιγράψω πώς αισθανόμαστε, αλλά δεν υπάρχουν επίθετα για να περιγράψω το συναίσθημα» αναφέρει ο Ντίνο, αποκαλύπτοντας ότι οι τρεις τους ζουν ευτυχισμένοι στη Γαλλία και σκέφτονται να μεγαλώσουν την οικογένειά τους αποκτώντας ο καθένας τους από ένα παιδί μαζί της.

"Δε με παίρνει κανείς, άλλαξα επάγγελμα": 33χρονη δικηγόρος δε βρίσκει δουλειά λόγω της ομορφιάς της & ξεσπά

Παρά το γεγονός ότι οι δύο άντρες δεν αποκάλυψαν πώς λειτουργεί το σεξουαλικό κομμάτι της σχέσης τους, πιστεύεται ότι έχουν σεξουαλικές σχέσεις μόνο με την Όλγκα και όχι μεταξύ τους.

Όπως όλες οι σχέσεις, έτσι και αυτή έχει τα πάνω της και τα κάτω της, όμως και οι τρεις τους προσπαθούν να επιλύουν τα προβλήματά τους με συζήτηση, ενώ όλες οι μεγάλες αποφάσεις λαμβάνονται ύστερα από ψηφοφορία.

*****

  • Οι ολυμπιακές μασκώτ του Παρισιού παρομοιάζονται ως «κλειτορίδες με αθλητικά»

Οταν το Παρίσι αποκάλυψε περήφανα τη μασκότ του για τους Ολυμπιακούς και Παραολυμπιακούς Αγώνες του 2024, τη Φρύγη, ανέφερε ότι ο κόκκινος τριγωνικός σχηματισμός της ήταν μια αναφορά στη Γαλλική Επανάσταση, ένα «σύμβολο ελευθερίας», το οποίο θα «δείξει στον κόσμο ότι ο αθλητισμός μπορεί να αλλάξει τα πάντα».

Οι διοργανωτές ανέφεραν ότι οι φιγούρες με τις τρίχρωμες κορδέλες βασίζονται στο φρυγικό καπέλο, το οποίο ενσαρκώνει τις αξίες της Γαλλικής Δημοκρατίας και φοριέται από την εμβληματική γαλλική φιγούρα Marianne.

Ωστόσο, πολλοί Γάλλοι σχολιαστές, ως επί το πλείστον γυναίκες, αναφέρουν ότι η μασκώτ είναι αναφορά σε κάτι… άλλο.

«Συμφωνούμε όλοι ότι δεν είναι φρυγικό καπέλο, αλλά μια κανονική κλειτορίδα έτσι;», παρατήρησε η Mathilde Meslin, μια Γαλλίδα δημοσιογράφος της οποίας οι διαδικτυακές παρατηρήσεις κοινοποιήθηκαν ευρέως, προκαλώντας χαμούλη.

«Συγγνώμη κιόλας, αλλά αν εξαφανίσεις τα ποδαράκια του και τη γαλλική σημαία έχεις μια κλειτορίδα!», ανέφερε.

«Σε ευχαριστώ, αυτή ήταν η πρώτη μου αντίδραση. Τώρα νιώθω λιγότερο μόνη», παρατήρησε μια άλλη γυναίκα σχολιάζοντας το ποστ της Meslin.

Ο κρατικός πολιτιστικός ραδιοφωνικός σταθμός France Culture ανέφερε τη διαδικτυακή συνομιλία στον Γκιγιόμ Ερνέρ, έναν κοινωνιολόγο και παρουσιαστή ραδιοφώνου, ζητώντας τη γνώμη του.

«Μιλάμε για πρωτιά. Θέτοντας τους Ολυμπιακούς Αγώνες υπό την εξουσία αυτού του γυναικείου οργάνου, η χώρα μας κάνει μια ισχυρή δήλωση», είπε.

«Είναι εξαιρετικά τα νέα για τη γυναικεία ευχαρίστηση και τη γενική εκπαίδευση του κόσμου», πρόσθεσε. «Κανείς δεν μπορεί τώρα να πει χωρίς ντροπή ότι η κλειτορίδα είναι πρόσφατο μοντέλο της Toyota».

Το σχήμα που επιλέχθηκε για τις μασκώτ των Ολυμπιακών Αγώνων στο Παρίσι έχει προκαλέσει αρκετές συζητήσεις.

*****

  • Στην Πάτρα πάνε σχολείο με τρακτέρ γιατί ο εργολάβος άφησε το δρόμο στη μέση

Ελλαδάρα αθάνατη, θα μπορούσε να είναι ο τίτλος αυτής της είδησης, που έφερε στο φως ρεπορτάζ  καναλιού, σύμφωνα με το οποίο μαθητές πηγαίνουν στο σχολείο με… τρακτέρ, γιατί ο εργολάβος άφησε ανολοκλήρωτο δρόμο που είχε αναλάβει σε ορεινό οικισμό του Δήμου Πατρέων.

Σύμφωνα με τις καταγγελίες των κατοίκων, το κομμάτι του δρόμου που οδηγεί στα είκοσι τελευταία σπίτια του οικισμού έμεινε μισοτελειωμένο, με αποτέλεσμα να μετατραπεί σε απροσπέλαστο χωματόδρομο.

Προκειμένου να περάσουν, γονείς και μαθητές χρησιμοποίησαν τρακτέρ, και πλέον κάποια παιδιά πηγαίνουν με αυτό στο σχολείο.

Οι κάτοικοι έχουν ήδη κινηθεί νομικά προχωρώντας σε μηνύσεις για την ταλαιπωρία που υπέστησαν. Από την πλευρά του ο Δήμος Πατρέων διαβεβαιώνει ότι θα λύσει το πρόβλημα μέσα στις επόμενες δύο ημέρες.


Οι ολυμπιακές μασκώτ του Παρισιού παρομοιάζονται ως «κλειτορίδες με αθλητικά»
Στην Πάτρα πάνε σχολείο με τρακτέρ γιατί ο εργολάβος άφησε το δρόμο στη μέση
Δύο φίλοι ερωτεύτηκαν την ίδια γυναίκα κι αποφάσισαν να μείνουν και οι τρεις μαζί

Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής