breaking news Νέο

Συνεχίζει στην «Περιφέρεια» ο Κώστας Καλαϊτζίδης

Συνεχίζει στην «Περιφέρεια» ο Κώστας Καλαϊτζίδης

Δύσκολο, αλλά πετυχημένο το εγχείρημα της «ζωντανής» σύνδεσης (μέσω livestreaming) της διαδικτυακής τηλεόρασης της ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ και των ΑΝΑ...κρίσεων με το Θόδωρο Ελευθεριάδη, στην πρώτη, μεταcovid, εκπομπή από το γραφείο του αντιπεριφερειάρχη Ημαθίας, Κώστα Καλαϊτζίδη. Σημαντικές και οι ειδήσεις που έδωσε ο κ. Καλαϊτζίδης στους τηλεθεατές και αναγνώστες μας (δείτε τη  συνέντευξη  στο  www.imerisia-ver.gr ή  στο ">).

Ο κ. Καλαϊτζίδης τόνισε ότι συνεχίζει τον αυτοδιοικητικό του δρόμο στο πλευρό του Απόστολου Τζιτζικώστα, για τον οποίο εκτιμά ότι ο ρόλος του στο μέλλον θα είναι εθνικός. Δεν τον ενδιαφέρει μια βουλευτική υποψηφιότητα, ενώ στηρίζει ανοικτά το φίλο του, όπως τον αποκάλεσε, υφυπουργό Οικονομικών και βουλευτή Ημαθίας, Απόστολο Βεσυρόπουλο, για τον οποίο αναφέρθηκε με τα καλύτερα λόγια για τη βοήθεια που προσφέρει στην περιφερειακή μας ενότητα, όπως στη χωροθέτηση του νέου διοικητηρίου, στην παραχώρηση των παλιών δικαστηρίων της Βέροιας στο δήμο κ.α.

Σημαντικές και οι τοποθετήσεις του για το μεγάλο πρόβλημα που αντιμετωπίζουν τόσο οι αγρότες, όσο και οι ιδιωτικές επιχειρήσεις στο δευτερογενή τομέα της αγροτικής διαλογής και μεταποίησης, με την εκτόξευση του κόστους του ρεύματος στα ύψη.

Η αναφορά του στη χάραξη του κάθετου άξονα της Εγνατίας, η μελέτη της οποίας επαναλαμβάνεται  μετά την εύρεση αρχαιοτήτων στις ανασκαφικές τομές, παρά την πρόθεση της περιφέρειας να δημιουργηθούν κόμβοι πάνω από την περιοχή της ανασκαφής, που δεν θα δημιουργούσαν δονήσεις και προβλήματα, πρέπει να προβληματίσει το σύνολο του πολιτικού κόσμου της Ημαθίας, που πρέπει να βρει τρόπους να ξεπεράσει τα κωλύματα, αφού ο δρόμος είναι ευρωπαϊκής σημασίας. Δεν μπορεί  να διακινείται το σύνολο της αγροτικής παραγωγής Πέλλας και Ημαθίας από το σημερινό, κορεσμένο, δρόμο.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής