breaking news Νέο

"Το κρυμμένο χαρτί της τύχης" της Ντίνας Παλιομπέη θα παρουσιαστεί στην Βέροια

Η Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Βέροιας, οι εκδόσεις ΑΝΑΤΥΠΟ και η Ντίνα Παλιομπέη σας προσκαλούν στην παρουσίαση του βιβλίου της ΤΟ ΚΡΥΜΜΕΝΟ ΧΑΡΤΙ ΤΗΣ ΤΥΧΗΣ, την Δευτέρα 21 ΝΟεμβρίου 2022 στις 6.30 μ.μ., στη Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Βέροιας [Ελλης 8].

Ομιλητές:

Μερκούριος Γιάντσης Φιλόλογος / Ποιητής
Μαρία Κολτσάκη Ασφαλιστικός Πράκτορας / Ποιήτρια

Αποσπάσματα του βιβλίου θα διαβάσει: Σοφία Καμπάκη Έμπορος

Χαιρετισμό θα απευθύνει ο: Μιχάλης Στυλιανόπουλος Υπεύθυνος Εκδόσεων Ανάτυπο

Την εκδήλωση θα πλαισιώσουν μουσικά: Μαρία Σύρπη \ Τηλέμαχος Χατζάκης

Η συγγραφέας θα απαντήσει σε ερωτήσεις του κοινού και θα υπογράψει αντίτυπα

Συντονισμός: Μαρία Κολτσάκη

Με τη στήριξη της Λογοτεχνικής Συντροφιάς Νάουσας

Περιγραφή βιβλίου

Δεν διανοούνταν η Στεφανία, υπεύθυνη ορεινού ξενοδοχείου στο Βέρμιο, ότι η επίσκεψη κάποιου μοναχού, εκείνο το χιονισμένο πρωί, είχε σχέση με μια παμπάλαια υπόθεση που επηρέαζε σαν βαριά κατάρα τη ζωή της.

Ούτε για το ότι η παρέα τριών νεαρών ατόμων που είχαν το προηγούμενο βράδυ καταλύσει εκεί, θα αποτελούσε σημαντικό κομμάτι στην εξέλιξη της ιστορίας.

Μια δολοφονία κι ένας περιζήτητος θησαυρός από την περίοδο του Εμφυλίου, σημάδεψαν ανθρώπινες ζωές τριών γενιών, αφού το χρυσάφι, ως διαχρονική αξία, δίνει μυθικές διαστάσεις στα πράγματα.

Αλλά η τύχη, που δεν είναι μονάχα συνέπεια προσωπικών επιλογών, εμφάνισε το κρυμμένο χαρτί της, καταλύοντας δεδομένα καθώς οι πρωταγωνιστές αναζητούσαν απελπισμένα το μαγικό ραβδάκι της…

Κι έπειτα, υπάρχει μια νομοτέλεια στις πράξεις και στα γεγονότα που μας συμβαίνουν καθώς εξελίσσονται προς την αποκατάσταση της αλήθειας. Όποια κι αν είναι αυτή…

Βιογραφικό συγγραφέως

Γεννήθηκε στη Νάουσα όπου και ζει με την οικογένειά της. Έχει σπουδάσει Παιδαγωγική κι εργάστηκε ως δασκάλα στη δημόσια εκπαίδευση. Άρθρα της έχουν δημοσιευτεί στον τοπικό τύπο. Βιβλία της που έχουν εκδοθεί: “Σ’ αυτόν τον έρωτα δεν έχει ημερομηνία λήξης”, “Η επιστροφή των άσωτων αντρών”, μυθιστορήματα, έχοντας προηγηθεί η συλλογή διηγημάτων “Μια όαση επειγόντως” καθώς και η ποιητική συλλογή “Άγαλμα γυναίκας”.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής