breaking news Νέο

Παρούσα και στη Β' Θεσσαλονίκης η Ολυμπία Αποστόλου

  • Παρούσα και στη Β' Θεσσαλονίκης η Ολυμπία Αποστόλου
  • Παρούσα και στη Β' Θεσσαλονίκης η Ολυμπία Αποστόλου
  • Παρούσα και στη Β' Θεσσαλονίκης η Ολυμπία Αποστόλου

Σον παραθαλάσσιο Σταυρό του Δήμου Βόλβης βρέθηκε το Σάββατο, 19 Νοεμβρίου, η Ημαθιώτισσα Ολυμπία Αποστόλου, συνεχίζοντας τις περιοδείες με κλιμάκια του ΠΑΣΟΚ - Κίνημα Αλλαγής, στο πλαίσιο των καθηκόντων της ως μέλους του Πολιτικού Συμβουλίου του Κινήματος. 

Eκεί, καλεσμένη της Νομαρχιακής Επιτροπής Β' Θεσσαλονίκης, μίλησε μαζί με τον κ. Κώστα Χρυσόγονο για τον τουρισμό και την ανάπτυξη, σε μια εκδήλωση με μεγάλο ενδιαφέρον. 

Η κ. Αποστόλου επεσήμανε ότι ο τουρισμός έχει αλλάξει. Oφείλει να είναι βιώσιμος και να αναπτύσσεται με κοινωνικά επωφελή τρόπο χωρίς να επιβαρύνει τον περιβάλλον, ή αν είναι δυνατόν, ακόμα και να συμβάλλει στη βελτίωσή του. 

Μιλώντας πιο συγκεκριμένα για το κυβερνητικό πρόγραμμα του ΠΑΣΟΚ, σημείωσε ότι:

"Το ΠΑΣΟΚ, στο νέο πρόγραμμά του, δίνει μεγάλη βαρύτητα στον τουρισμό. Με στόχους συγκεκριμένους όμως.

-          Τη χωρική επέκταση του τουρισμού.. Δηλαδή την εξάπλωση του τουρισμού σε περιοχές που δεν υπάρχει ήδη. Να βοηθήσουμε τους επισκέπτες μας να γνωρίσουν και την ενδοχώρα, εκτός από τις παραλίες μας.

-          Τη χρονική διεύρυνση, δηλαδή την άμβλυνση της εποχικότητας, την επέκταση της περιόδου που έρχονται επισκέπτες, ώστε να υπάρχει περισσότερη ισορροπία, να απασχολείται το ανθρώπινο δυναμικό για περισσότερους μήνες.

-          Την αύξηση της μέσης δαπάνης και της διάρκειας παραμονής. Οι επισκέπτες δηλαδή που έρχονται να έχουν τη δυνατότητα να ξοδέψουν περισσότερα χρήματα, αλλά να έχουν και την ευκαιρία να τα ξοδέψουν, χάρη σε αναβαθμισμένες υπηρεσίες που το αξίζουν."

 

Ολυμπία Αποστόλου

Οικονομολόγος - Μέλος Πολιτικού Συμβουλίου ΠΑ.ΣΟ.Κ. - Κίνημα Αλλαγής


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής