breaking news Νέο

Κοπή βασιλόπιτας και μαθητική επίδειξη του ωδείου της Ιεράς Μητροπόλεως

  • Κοπή βασιλόπιτας και μαθητική επίδειξη του ωδείου της Ιεράς Μητροπόλεως
  • Κοπή βασιλόπιτας και μαθητική επίδειξη του ωδείου της Ιεράς Μητροπόλεως

Την Κυριακή 21/01/2018 και ώρα 11:30 π.μ., στο Μητροπολιτικό Κέντρο «ΠΑΝΤΑΝΑΣΣΑ» Νάουσας, πραγματοποιήθηκε η κοπή Βασιλόπιτας και μαθητική επίδειξη του Ωδείου της Ιεράς Μητροπόλεως Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας.

Στην αρχή της εκδήλωσης έγινε προβολή βίντεο με τις εκδηλώσεις και δράσεις του Ωδείου, ακολούθησε η μαθητική επίδειξη των τμημάτων πιάνου - μονωδίας τάξης κ. Πέτκου Μαρίας, βιολιού τάξης κ. Γκοργκάτζε Μαρίνας και κιθάρας τάξης κ. Πέκα Γιώργου.

Το καλλιτεχνικό πρόγραμμα έκλεισε η παιδική και νεανική χορωδία υπό τη διεύθυνση της κ. Πέτκου Μαρίας, που τραγούδησε δύο επίκαιρα τραγούδια.

Τέλος, ακολούθησε η κοπή της Βασιλόπιτας από τον π. Αρσένιο Χαλδαιόπουλο, ο οποίος και μετέφερε μήνυμα και ευχές του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου μας κ. Παντελεήμονος.

Το φλουρί έτυχαν από τους μαθητές του Ωδείου η Σεπιτάνου Χριστίνα με δώρο ένα τάμπλετ και από τους γονείς η κ. Δέλιου Τασούλα ένα γεύμα για τέσσερα άτομα, προσφορά του μουσικού καφενείου «Σείριος».

Συμμετείχαν οι εξής μαθητές: Τζήτζα Εύα, Πολυξένη Παπαμιχαήλ, Παναγιωτίδου Μαρία, Αλδάκου Βασιλική, Τσάκνης Γιάννης, Πασχούλα Κάτια, Αθανασιάδης Γιάννης, Μπαχάνου Κατερίνα, Σταμένου Έλενα, Μπαχάνος Αντώνης, Σιδηροπούλου Αγγελική, Παπαπέσιου Κατερίνα, Μάντσιου Θεοδώρα, Μάνου Στυλιανός. 


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής