breaking news Νέο

Κοπή Βασιλόπιτας 2018 στο Σωσσίδειο Γηροκομείο Βέροιας

Κοπή Βασιλόπιτας 2018 στο Σωσσίδειο Γηροκομείο Βέροιας

Τα Δ.Σ. του Αδελφάτου Γηροκομείου Βέροιας και της Μ.Φ.Η. «Σωσσίδειο Γηροκομείο Βέροιας» πραγματοποίησαν την κοπή της βασιλόπιτας για το έτος 2018, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Γηροκομείου Βέροιας.

Τη βασιλόπιτα ευλόγησε ο Πρωτοσύγκελος της Ι. Μητροπόλεώς μας, Αρχιμανδρίτης Αθηναγόρας Μπίρδας, ως εκπρόσωπος του Μητροπολίτη Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ.κ.Παντελεήμων.

Από το Σεβασμιότατο Μητροπολίτη και Πνευματικό Πατέρα αλλά και επίτιμο Πρόεδρο της Μ.Φ.Η. «Σωσσίδειο Γηροκομείο Βέροιας», που απουσίαζε στη Θεσσαλονίκη λόγω του συλλαλητηρίου για την Μακεδονία, παραδώθηκε δια χειρός του πατέρα Αθηναγόρα Μπίρδα, στην Πρόεδρο του Αδελφάτου Γηροκομείου Βέροιας κ. Ευδοξία Μούρτζιου-Χατζηευστρατιάδου, φάκελος με το ποσό των 4.500 Ε, που ήταν προϊόν του Δίσκου της Αγάπης των Χριστουγέννων, που περιήχθη εις τους Ιερούς Ναούς της πόλης μας.

Τα Δ.Σ. του Αδελφάτου Γηροκομείου Βέροιας και της Μ.Φ.Η. «Σωσσιδείου Γηροκομείου Βέροιας», οι Τρόφιμοι, η Διεύθυνση και το Προσωπικό του Γηροκομείου Βέροιας, ευχαριστούν από καρδιάς τόσο το Σεβασμιότατο, που είναι πάντοτε ηθικός και υλικός συμπαραστάτης του Γηροκομείου μας, όσο και όλον τον κόσμο, που με την ευαισθησία και την ανθρωπιά, στηρίζει το Γηροκομείο Βέροιας.

Παρόντες στην κοπή της βασιλόπιτας ήταν ο Δήμαρχος Βέροιας κ. Βοργιαζίδης Κων/νος,ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Ημαθίας κ. Γιώργος Ουρσουζίδης ,η εκπρόσωπος της βουλευτού ΣΥΡΙΖΑ Ημαθίας κ. Φ. Καρασαρλίδου κ. Κυριακή Καλλιάνη, ο Διοικητής 1ης Μ.Π. Υποστράτηγος κ. Γεώργιος Βύνιος, ο Διοικητής της Σχολής Μετεκπαίδευσης κ Επιμόρφωσης της Ελληνικής Αστυνομίας Β. Ελλάδος Αστυνομικός Δ/ντής κ. Διονύσιος Κούγκας, ο εκπρόσωπος του Αντιπεριφερειάρχη Ημαθίας κ. Νικόλαος Τσιούντας, ο Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Βέροιας κ. Φώτης Καραβασίλης, ο Πρόεδρος του Ιατρικού  Συλλόγου Βέροιας κ. Βασίλης Διαμαντόπουλος, ο Αιδεσιμολογιώτατος π. Παναγιώτης Χαλκιάς, δωρητές φίλοι και συνδρομητές του Γηροκομείου Βέροιας.

 

                                                                           Εκ της Δ/νσεως του Γηροκομείου Βέροιας


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής