breaking news Νέο

Α κατηγορία της ΕΠΣ Ημαθίας : Αμετάβλητη η κορυφή

Α κατηγορία της ΕΠΣ Ημαθίας : Αμετάβλητη η κορυφή

Συνεχίζοντας την νικηφόρα πορεία της η Αγία Μαρίνα πήρε μια ακόμη άνετη νικη, την πέμπτη στη σειρά και παράμεινε στην κορυφή του βαθμολογικού πινακα, με τα Τρίκαλα που δυσκολεύθηκαν να καταβάλουν στο γήπεδό τους τον Κοπανό να ακολουθούν από απόσταση βολής.

Στην 3η θέση έμεινε μόνο του το Μακροχώρι που είχε εύκολο απόγευμα με αντίπαλο την Νάουσα.

Εντυπωσιακο ήταν το πέρασμα της Αλεξάνδρειας από την Μελίκη καθώς νικησε με 3-0 τον γηπεδούχο Φίλιππος ενω τους βαθμούς της νίκης πήρε και η ερασιτεχνική ομάδα της ΒΕΡΟΙΑΣ, που στο γήπεδο της Κουλούρας κατέβαλε τον Άγιο Γεώργιο με 1-0.

Στα πέντε παιχνίδια της 5ης αγωνιστικής σημειώθηκαν 20 τέρματα τα οποία μοιράστηκαν γηπεδούχοι και φιλοξενούμενοι (10 οι γηπεδούχοι και 10 οι φιλοξενούμενοι).

Πιο παραγωγική τις πρώτες 5 αγωνιστικές αποδεικνύεται η Αγία Μαρίνα που έχει πετύχει 27 γκολ ενω μοιράζεται την πρώτη θέση και της καλύτερης άμυνας με την ομάδα των Τρικάλων (έχουν δεχθεί από δυο τέρματα).

Δεύτερη σε παραγωγικότητα η επίθεση της ομάδας του Μακροχωρίου με 17 γκολ ενω τα Τρίκαλα που βρίσκονται στην 2η θέση του βαθμολογικού πινακα πέτυχαν 9 τέρματα τις πέντε πρώτες αγωνιστικπες.

ΛΕΥΚΑΔΙΑ - ΑΓΙΑ ΜΑΡΙΝΑ 0-6: Καταιγιστική στο δεύτερο ημίχρονο, διάστημα κατά το οποίο πέτυχε τα τέσσερα από τα έξι τερματα της η πρωτοπόρα του βαθμολογικού πίνακα Αγία Μαρίνα πήρε μια ακόμη εύκολη νίκη επί των Λευκαδίων εκτός έδρας και παρέμεινε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Το σκορ άνοιξε στο 42' ο Μουλάρι, ενω με την εκπνοή του Α' ημιχρόνου ο Λέκα ζευγάρωσε τα τέρματα της ομαδας του. Ο ίδιος παίκτης στο 68' έκανε το 0-3, για να διαμορφώσουν το τελικό 0-6 ο Μουστάκας στο 71', ο Ντέλλας στο 77' και ο Αργυρόπουλος στο 83'.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Καραγκιζόπουλος (Μπογιατζόγλου - Παπαντώνης).

ΤΡΙΚΑΛΑ - ΚΟΠΑΝΟΣ 1-0: Με ένα γκολ που πέτυχε στο 56' ο Αβραμόπουλος τα Τρίκαλα έκαμψαν την αντίσταση του Κοπανού και πήραν τους βαθμούς της νίκης, που τα διατήρησαν στην δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Στο 45ο λεπτο του αγώνα τραυματίστηκε και μεταφέρθηκε στο κέντρο υγείας ο Πέϊκος των Τρικάλων.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Μαλούτας (Καλλινιώτης - Μητρόπουλος).

ΜΑΚΡΟΧΩΡΙ - ΝΑΟΥΣΑ 8-1: Ευρεία νίκη του Μακροχωρίου που στο γήπεδο του δεν δυσκολεύθηκε να καταβάλει την Νάουσα με 8-1.

Το σκορ για τους μετέπειτα νικητές άνοιξε ο Βύζας μόλις στο 1ο λεπτό και στο 3' ο Βασιλείου έκανε το 2-0. Στο 17' ο Χασιώτης ανέβασε σε τρια τα τέρματα της ομάδας του με τον Φιλιππίδη στο 32' να γράφει το 4-0 και τον Μυλωνά στο 38' να κλείνει το σκορ για το πρώτο ημίχρονο σε 5-0. Στην επανάληψη ο Φωτόπουλος ανέβασε τον δείκτη του σκορ σε 6-0 (68') με την Νάουσα να μειώνει με τον Παπατάνο στο 73'. Στο 80' και στο 86' με δυο γκολ ο Χασιώτης διαμόρφωσε το τελικό 8-1.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Παζαρτζικλής (Σαμαράς - Αργυρίου).

ΜΕΛΙΚΗ - ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ 0-3: Με τρια γκολ που πέτυχε στην επανάληψη η Αλεξάνδρεια νίκησε εκτός έδρας την Μελίκη και ανέβηκε στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Σκορερ της Αλεξάνδρειας ο Πιπιλιάρης στο 58' και στο 78' και ο Χεράκης στο 83'.

Η Αλεξάνδρεια είχε και ένα δοκάρι στο 74' με τον Κίρτσογλου.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Μαυρίδης (Γκόγκος - Γιαγκιτζόγλου).

ΒΕΡΟΙΑ Β. - ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 1-0: Με ένα γκολ που πέτυχε ο Αβετίδης στο 60' η Β' ομάδα της ΒΕΡΟΙΑΣ νίκησε στο γήπεδο της Κουλούρας ύστερα από ένα ισορροπημένο παιχνίδι τον Αγιο Γεώργιο με 1-0.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Παπαργυρίου (Χαλιατζούκας - Μπέκας).


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής