breaking news Νέο

Αρ(α)κάς!

  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!

Δεν ξέρουμε τι έγινε ή δεν έγινε στην «Κιβωτό του Κόσμου», η μόνη λύση πάντως για την ανθρωπότητα είναι ένας κατακλυσμός.

Όχι προπαγάνδας υπέρ του Ζελένσκι και των ΗΠΑ, που μας σερβίρουν καθημερινά τα κανάλια, αλλά κανονικός και με το νόμο.

Να επιστρέψει και ο φίλος μας ο Νώε και να αρχίσει να χτίζει την κιβωτό του.

Τώρα αν θα έχει πρόβλημα με τον «αντιρατσιστικό» νόμο, επειδή τα ζευγάρια που θα βάλει στο πλοίο, θα είναι όλα ετεροφυλόφυλα, για να υπάρξει και αναπαραγωγή τους μετά τον κατακλυσμό και όχι ΛΟΑΤΚΙ , αυτό μόνο ο Κυριάκος το ξέρει.

Μην στεναχωριέστε. Ο Κυριάκος, αλλά και όλοι οι πολιτικοί, δεν είναι είδος προς διατήρηση. Το πολύ, πολύ να μπει ο Μήτσος ο Κουτσούμπας μετά της συζύγου. Διότι το κόμμα πρέπει και θα διατηρηθεί, καθαρό. Χωρίς επιμίξεις.

Βέβαια θα υπάρξει ειδική θέση στην κιβωτό για το γραμματέα. Η οποία θα είναι σίγουρα πολύ-πολύ μακριά από κατσικάκια, γουρουνόπουλα, αρνάκια και μοσχάρια. Όσο να είναι, ρινόκερο στα κάρβουνα κομμάτι δύσκολο να ψήσει ο Δημήτρης, έτσι για το τσιγάρο.

Τώρα για Βελόπουλο δεν ξέρω αν υπάρχει ειδική θέση, μπας και μας αποκαλύψει τα χειρόγραφα του ίδιου του Γιαχβέ της Παλαιάς Διαθήκης.

Που ξέρετε; Μετά τις 10 εντολές προς το Μωυσή, που δόθηκαν από τον Ύψιστο σε πέτρινες πλάκες, μπορεί να δούμε και τον Κυριάκο των ΕΛ, ως νέο προφήτη.

Εδώ τόσα χειρόγραφα μας έβγαλε την εποχή των τηλεπωλήσεων βιβλίων, διότι τώρα έχει αναλάβει να μας σώσει από πάσαν νόσον και....χμμμμμ.

Και να τα χειρόγραφα της νεκράς θαλάσσης και να τα απόκρυφα Ευαγγέλια και να τα μυστικά ημερολόγια των Μάγιας. Όσο να είναι, γίναμε «σοφότεροι». Και αυτός πλουσιότερος.

Οπότε βουρ για το Νώε. Και αν δεν διαθέτετε κινητό, μην ενοχλείστε. Εδώ είναι ο Κοντολέων και ο ανηψιός του Κυριάκου, να σας το δώσουν. Μαζί με πλήρη αναφορά για τους διαλόγους που έχει με το Θεό, λέξη προς λέξη. Ε, όσο να είναι, επισυνδέσεις είναι αυτές. Παντού υπάρχουν!


Κιβωτός του Νώε
Μητσοτάκης
Κουτσούμπας
Βελόπουλος
Κοντολέων
Δημητριάδης

Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής