breaking news Νέο

«Παράθυρο» για παρέμβαση υπέρ των συνεπών δανειοληπτών

«Παράθυρο» για παρέμβαση υπέρ των συνεπών δανειοληπτών

Ανοιχτό παράθυρο για παρέμβαση υπέρ των συνεπών δανειοληπτών σε συνεργασία με τις τράπεζες άφησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης σε συνέντευξη τύπου που παραχώρησε στα τοπικά μέσα της Αχαΐας στο πλαίσιο της διήμερης περιοδείας του. Όπως είπε ζήτησε από το ΥΠΟΙΚ να εξαντληθούν όλες οι δυνατότητες για συνεπείς δανειολήπτες σε συνεννόηση με τις τράπεζες.

«Είναι εξαιρετικά δυσάρεστο να χάνει ένας το σπίτι του σε πλειστηριασμό,  πρέπει να αντιμετωπίζεται με σεβασμό και ευαισθησία» είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης και τόνισε ότι η πολιτική της κυβέρνησης προσφέρει πολλές δυνατότητες στους πολίτες να διασώσουν τις περιουσίες τους. Η συντριπτική πλειοψηφία των πολιτών πληρώνει ενώ αναφερόμενος στον Αλέξη Τσίπρα είπε ότι επί των ημερών του έγιναν 30.000 πλειστηριασμοί. Η χώρα άφησε πίσω τις εποχές των μνημονίων, φτηνά τεχνάσματα αξιοποίησης του θυμού δεν περνάνε πια, είπε ο πρωθυπουργός.

«Επειδή υπάρχει αύξηση του κόστους δανεισμού έχω ζητήσει από το ΥΠΟΙΚ να εξαντλήσουμε τι μπορούμε να κάνουμε για τους συνεπείς δανειολήπτες σε συνεννόηση με τις τράπεζες» είπε ακόμα ο κ. Μητσοτάκης.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής