breaking news Νέο

Με το δεξί οι Έφηβοι του Ζαφειράκη στο πρωτάθλημα

Με το δεξί οι Έφηβοι του Ζαφειράκη στο πρωτάθλημα

            Με το δεξί ξεκίνησαν στο πρωτάθλημα της Ένωσης Σωματείων Χειροσφαίρισης Κεντρικής Μακεδονίας οι Έφηβοι του Ζαφειράκη, επικρατώντας της ομάδας του Φιλίππου Βέροιας με σκορ 29-28.

            Το απόγευμα της Τετάρτης 22/11, διεξήχθη ένα συναρπαστικό ματς στο ανακαινισμένο ΔΑΚ Νάουσας, όπου οι δύο ομάδες πρόσφεραν εξαιρετικό θέαμα σε όλο τον κόσμο που βρέθηκε στο γήπεδο της Νάουσας για να τους παρακολουθήσει.

            Οι Έφηβοι του Φιλίππου Βέροιας προηγήθηκαν στο σκορ, στο σύνολο σχεδόν του πρώτου ημιχρόνου, με διαφορά  που σε μερικά σημεία ξεπέρασε και τα 5 γκολ, παρά την πολύ δυνατή άμυνα της γηπεδούχου ομάδας και τις εξαιρετικές επιθετικές της ενέργειες. Οι δύο ομάδες μπήκαν στα αποδυτήρια με σκορ 14-17 και την ομάδα της Νάουσας να έχει μια εις βάρος της διαφορά της τάξης των 3 γκολ.

            Στο δεύτερο μισό του αγώνα, φάνηκε πως ο έμπειρος τεχνικός του Ζαφειράκη κ. Δεληχρήστος βρήκε τις λύσεις που έπρεπε και από τα πρώτα λεπτά η ομάδα του άρχισε να μειώνει την διαφορά στο σκορ. Το αποτέλεσμα ήταν γύρω στο 40ο λεπτό της αναμέτρησης οι παίκτες του Ζαφειράκη να βγουν μπροστά στο σκορ και μέχρι το τέλος του να μην χάσουν τον έλεγχο του αγώνα. Έτσι η γηπεδούχος εφηβική ομάδα του Ζαφειράκη κατάφερε να κερδίσει με σκορ 29-28 τον “Φίλιππο” στο ξεκίνημα της αγωνιστικής περιόδου της κατηγορίας.

 

Δεκάλεπτα: 1-3, 2-5, 9-11, 11-13, 11-16, 14-17 (ημίχρονο), 16-18, 19-20, 22-21, 24-22, 26-23, 29-28 (τελικό).

           

Ζαφειράκης: (Δεληχρήστος) Μάινος 1, Καλαντζής, Μπιτέρνας, Λένος 7, Μπιλιούρης 6, Δούκας 2, Σημάδης 2, Μαρίνος 2, Πάντσης 3,Τζούλης 2, Αβραμίδης, Καραμπάσης, Μπα΄μίχας, Μπουρδάνος, Σοφρωνιάδης, Παπαφιλίππου 4

 

Φίλιππος Βέροιας: (Δομπρής) Κούγιας, Χαντζαρίδης 4, Δεληγιάννης 8, Παπαδημητρίου, Οικονομίδης, Μαυρίδης 3, Μπλατσιώτης 7, Μανούδης 2, Κούγκας, Παναγιωτίδης, Δομπρής, Καραγιάννης 2, Τόκας, Πασίδης, Ζέζιος 2, Γκοσκινος.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής