breaking news Νέο

Στο κορυφαίο Πανελλήνιο Διασυλλογικό πρωτάθλημα τένις για Άνδρες και Γυναίκες συμμετείχε ο Όμιλος Αντισφαίρισης Βέροιας

  • Στο κορυφαίο Πανελλήνιο Διασυλλογικό πρωτάθλημα τένις για Άνδρες και Γυναίκες συμμετείχε ο Όμιλος Αντισφαίρισης Βέροιας
  • Στο κορυφαίο Πανελλήνιο Διασυλλογικό πρωτάθλημα τένις για Άνδρες και Γυναίκες συμμετείχε ο Όμιλος Αντισφαίρισης Βέροιας

Με τέσσερις αθλητές και τέσσερις αθλήτριες συμμετείχε ο ΟΜΙΛΟΣ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΒΕΡΟΙΑΣ, το ΣΚ 26-27 Νοεμβρίου 2022, στη Βέροια και Κουφάλια Θεσσαλονίκης  αντίστοιχα, στο κορυφαίο Πανελλήνιο Διασυλλογικό πρωτάθλημα τένις για Άνδρες και Γυναίκες.

Στη Γ εθνική κατηγορία που διεξήχθη στη Βέροια συμμετείχαν οι ΚΩΤΟΥΛΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ, ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ, ΣΤΕΦΑΝΙΔΗΣ ΘΕΟΛΟΓΗΣ και ΚΑΤΟΓΛΟΥ ΚΛΕΟΒΟΥΛΟΣ. 

Με τρία μηδέν στην πρώτη συνάντηση επί του Ο.Α. Νάουσας συνέχισαν στην οκτάδα, όπου αντιμετώπισαν τον Ο.Α. Έδεσσας, ο οποίος ήταν και νικητής του φετινού διασυλλογικού πρωταθλήματος και ηττήθηκαν με δύο μηδέν.

Στις γυναίκες για μια ακόμη χρονιά αγωνίστηκαν στα ΚΟΥΦΑΛΙΑ η ΓΚΙΛΤΣΗ ΧΡΙΣΤΙΑΝΑ, ΓΙΑΝΝΑΚΟΒΙΤΟΥ ΕΜΜΑΝΟΥΕΛΑ και ΣΑΡΟΓΛΟΥ ΑΣΠΑ στη Β´ εθνική κατηγορία, όπου και παρέμειναν.

Αρχηγός των αθλητών/ τριών η κ. Παλαιστή Ντέπη.

Συγχαρητήρια σε όλο το αγωνιστικό team του ομίλου.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής