breaking news Νέο

Ποσειδώνας Βέροιας : Πρωτάθλημα κορασίδων και γυναικών

  • Ποσειδώνας Βέροιας : Πρωτάθλημα κορασίδων και γυναικών
  • Ποσειδώνας Βέροιας : Πρωτάθλημα κορασίδων και γυναικών

Για το πρωτάθλημα κορασίδων ο Ποσειδώνας με επιβλητική εμφάνιση κέρδισε μέσα στη Βέροια την Αριδαία με 3-0 σετ (25-4,25-10,25-10).

Έχοντας σαν αιχμή το πολύ δυνατό σέρβις, δεν άφησε κανένα περιθώριο στην ομάδα της Αριδαίας να αντιδράσει και να διεκδικήσει κάτι καλύτερο. Ο προπονητής της ομάδας είχε την ευκαιρία να χρησιμοποιήσει όλες τις αθλήτριες του και να δοκιμάσει διάφορα σχήματα.

Σύνθεση (Λουκάς Στέργιος) Καπνά Ηλιάνα, Βέιου Μελίνα, Πάντσιου Βασιλική, Χατζηαθανασίου Άννα, Μπασιά Μαριαλένα, Θεοδωρακοπούλου Άννα, Χαρίση Αθανασία, Γιουβανούλη Δήμητρα, Τσακιρίδου Ευδοξία, Κατσιγιάννη Ιωάννα, Πελαλίδου Μαριάννα, Πετρίδου Δήμητρα, Βοργιανζίδου Ελένη.

 

Για το πρωτάθλημα γυναικών Κεντροδυτικής Μακεδονίας ο Ποσειδώνας Βέροιας έχασε μετά από ένα συναρπαστικό και αμφίρροπο παιχνίδι από το Γ.Σ. Γρεβενών με 3-1 σετ (26-24,14-25,20-25,26-28).

Το παιχνίδι κρίθηκε στις λεπτομέρειες με την ομάδα των Γρεβενών πιο ψύχραιμη και έμπειρη στις κρίσιμες στιγμές να τελειώνει τις φάσεις και να κερδίζει το ματς.

Μεγάλο το κέρδος για τις νεαρές αθλήτριες του Ποσειδώνα, που κέρδισαν εμπειρίες από τον αγώνα αυτό.

Σύνθεση (Λουκάς Στέργιος).Τσανασίδου Κική, Κυριακίδου Παναγιώτα, Τσανασίδου Ελβίρα, Γιδιώτη Ειρήνη, Πάντσιου Βασιλική, Μπέη Βασιλική, Γιορεντζίδου Νικολέτα, Καπνά Ηλιάνα, Μπασιά Μαριαλένα, Βέιου Μελίνα, Χατζηαθανασίου Άννα.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής