breaking news Νέο

Ετήσιος χορός Ευξείνου Λέσχης Βέροιας ...αρ΄αέτς γομούνταν τα μαγαζία...

Ετήσιος χορός Ευξείνου Λέσχης Βέροιας  ...αρ΄αέτς γομούνταν τα μαγαζία...

            Μοναδική επιτυχία σημείωσε ο ετήσιος χορός τμημάτων της ΕΥΞΕΙΝΟΥ ΛΕΣΧΗΣ ΒΕΡΟΙΑΣ με εκατοντάδες κόσμου να γεμίζει ασφυκτικά το οικογενειακό κέντρο «Κτήμα Γκαντίδη», το βράδυ του Σαββάτου 26 Νοεμβρίου 2022.

Την  παρουσίαση της εκδήλωσης έκανε η κ. Χρυσάνθη Ελευθεριάδη ενώ  χαιρέτησε τους  παρευρισκόμενους  εκ μέρους του Δ.Σ. ο πρόεδρος της Λέσχης  κ. Νίκος Τουμπουλίδης, παρουσιάζοντας το διοικητικό συμβούλιο στους παρευρισκόμενους, τονίζοντας την ανάγκη για  ομοψυχία  και  ενότητα  καθώς  οι  μεγάλες  ιδέες  και αξίες  που  μας  ενώνουν  είναι  διαχρονικές  και  αποτελούν για  όλους  μας   παρακαταθήκη  των  προγόνων  μας.

Η βραδιά ξεκίνησε με  τα χορευτικά τμήματα της Λέσχης που  έδωσαν και πάλι το βροντερό παρόν. Η διαδοχική εμφάνιση των τμημάτων αρχαρίων, παιδικού, εφηβικού  και του τμήματος ενηλίκων εντυπωσίασαν τους θεατές. Αποκορύφωμα της εκδήλωσης αποτέλεσε η παρουσίαση του τμήματος παραστάσεων της Ευξείνου Λέσχης Βέροιας. Οι χορευτές έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό και πλημμύρισαν την αίθουσα με κέφι, ζωντάνια και ενθουσιασμό, ενώ το φινάλε ήταν για άλλη μια φορά εντυπωσιακό με την απόδοση από το ανδρικό τμήμα του Πυρρίχιου χορού(Σέρα).

Η βραδιά συνεχίστηκε με πλούσιο παραδοσιακό ποντιακό πρόγραμμα, με τους  Αλέξη Παρχαρίδη και  Γιάννη Κατωτοικίδη στο τραγούδι και τη λύρα, τους Φάνη Κουρουκλίδη στη λύρα, τον Βασίλη Φολίνα στο αγγείο και τους Ανδρέα Νικηφορίδη και Άκη Στολτίδη στο νταούλι  καθώς  επίσης  και  το  Γιώργο Φουντουκίδη στα  πλήκτρα.

Ευχαριστούμε θερμά όλα τα μέλη των τμημάτων, το χοροδιδάσκαλο κ. Βαγγέλη Ιντζεβίδη, το χοροδιδάσκαλο του τμήματος ενηλίκων κ. Χαράλαμπο Καπουρτίδη, τους υπεύθυνους των τμημάτων κ. Γιάννη Κοτίδη, κ. Ευαγγελία Τογκουσίδου και κ. Ζωή Κουρούκα, τις υπεύθυνες ιματιοθήκης Ευαγγελία Τογκουσίδου, Όλγα Παπαδοπούλου και Λένα Μιχαηλίδου και κυρίως τους γονείς των παιδιών που είναι πάντα αρωγοί στην προσπάθεια της λέσχης για τη διάσωση και διάδοση της  παράδοσης  και του πολιτισμού μας.

            Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, ο Υφυπουργός Οικονομικών κ. Βεσυρόπουλος Απόστολος, οι βουλευτές Ημαθίας κ. Τσαβδαρίδης Λάζαρος, Τόλκας Άγγελος και Μπαρτζώκας Αναστάσιος, ο Δήμαρχος Βέροιας κ. Βοργιαζίδης Κων/νος, ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Βέροιας και πρώην πρόεδρος της λέσχης  κ. Τσαχουρίδης Αλέξανδρος, ο Αντιδήμαρχος καθαριότητας-περιβάλλοντος κ. Παπαδόπουλος Βασίλης, ο  Αντιδήμαρχος  ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης  κ. Γρηγοριάδης Καλλίστρατος, ο Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Πατρίδας «Ευστάθιος Χωραφάς» και μέλος του Δ.Σ. της Π.Ο.Ε. κ. Καγκελίδης Αντώνης, το μέλος του Δ.Σ της Π.Ο.Ε και πρώην πρόεδρος της λέσχης  κ. Καπουρτίδης Χαράλαμπος, το μέλος του Δ.Σ του Σωματείου Αγίου Γεωργίου Περιστερεώτα και πρώην πρόεδρος της λέσχης κ. Ζευγαρόπουλος  Λάζαρος, ο πρόεδρος της Πατρίδας Γιάννης Σιδηρόπουλος, ο Γραμματέας του δημοτικού συμβουλίου Βέροιας και πρώην χοροδιδάσκαλος της λέσχης Σουμελίδης Μιχάλης, ο δημοτικός σύμβουλος Πουλτίδης Γιώργος  καθώς και οι εκπρόσωποι των Συλλόγων: Πατρίδας «Ευστάθιος Χωραφάς», Ποντίων Αλεξάνδρειας  και Περιχώρων, Αγίου Γεωργίου Βέροιας, Ευξείνου Λέσχης Μαρίνας, Ευξείνου Λέσχης Αλμωπίας, Ευξείνου Λέσχης Σκύδρας, Πολιτιστικού Συλλόγου Πλατέως «ΟΙ ΚΟΜΝΗΝΟΙ», Ευξείνου Λέσχης Επισκοπής, Συλλόγου Πολυτέκνων Νομού Ημαθίας, Συλλόγου Αιμοδοτών Νέας Νικομήδειας και Πολιτιστικού  Συλλόγου  Παλατιτσίων.

Το Δ.Σ. της Λέσχης ευχαριστεί τα ηλεκτρονικά μέσα και τις τοπικές εφημερίδες για την προβολή της εκδήλωσης, όλους τους συντελεστές που συνέβαλαν στην προετοιμασία και την πραγματοποίηση της αλλά κυρίως να ευχαριστήσει όλους τους φίλους και τα μέλη  της Λέσχης  που τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση, χόρεψαν και διασκέδασαν,  διατηρώντας το κέφι αμείωτο μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΛΑΧΕΙΟΦΟΡΟΥ ΑΓΟΡΑΣ

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης πραγματοποιήθηκε λαχειοφόρος αγορά. Για τους αριθμούς που κληρώθηκαν με τα αντίστοιχα δώρα μπορείτε να ενημερωθείτε από τη Γραμματεία στο τηλέφωνο 2331072060 τις ώρες που είναι ανοικτή η λέσχη(5-8 μ.μ.).

 

Με τιμή

 

Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος                                                               Η Γ. Γραμματέας

Τουμπουλίδης Νικόλαος                                             Τογκουσίδου Ευαγγελία


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής