breaking news Νέο

ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ - ΤΡΙΚΑΛΑ 1-1: Ισόπαλο το γειτονικό ντέρμπι

ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ - ΤΡΙΚΑΛΑ 1-1: Ισόπαλο το γειτονικό ντέρμπι

Ισόπαλο (1-1) έληξε το ημαθιώτικο ντέρμπι σε επίπεδο Γ’ Εθνικής μεταξυ του Φιλίππου Αλεξάνδρειας και του Μ. Αλεξάνδρου Τρικάλων. Ενα αποτέλεσμα που σίγουρα δεν βολεύει καμιά από τις δυο ομάδες που κάθε μία ήθελε τους βαθμούς της νίκης για να πάρει βαθμολογική ανάσα.

Το παιχνίδι κυρίως στο πρώτο ημίχρονο ήταν μέτριο και εμοιαζε με κλασικό ντερμπι. Δύναμη, διαμαρτυρίες προς τον διαιτητή και ελάχιστες ενδιαφέρουσες φάσεις στα καρέ των δυο ομάδων.

Στην επανάληψη βελτιώθηκε η εικόνα των δυο αντιπάλων με τα Τρίκαλα να δείχνουν πιο επικινδυνα και να δημιουργούν την πρώτη αξιόλογη φάση στο 50’ με τον Γιώργο Κίτσα το σουτ του οποιου από καλή θέση πέρασε ελαχιστα αουτ.

Το σκορ άνοιξε στο 56’ για την φιλοξενούμενη ομάδα με απευθείας εκτέλεση φαουλ του Κιρκιλιανίδη όπως ακριβώς είχε συμβεί και στον αγώνα του πρώτου γύρου.

Ο Φίλιππος Αλεξάνδρειας μετά το γκολ που δέχθηκε προσπαθησε να αντιδράσει όμως εδειχνε ανήμπορος να δημιουργήσει επικίνδυνες φάσεις στα καρέ των φιλοξενουμενων. Παρόλα αυτά κατάφερε να πετύχει το γκολ της ισοφάρισης και να διατηρήσει τουλάχιστον το γόητρο.

Στο 84’ συγκεκριμένα και σε ένα γέμισμα προς την περιοχή των Τρικάλων ο Πέϊκος που ειχε προωθηθεί στην αντίπαλη περιοχή έγινε κάτοχος της μπάλας και με ένα όμορφη γυριστό σουτ την έστειλε στα δίχτυα του Αργυρόπουλου γράφοντας το 1-1 που ηταν και το τελικό αποτέλεσμα.

 

Η ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ

Με λάθη η διαιτησία του κ. Σιδηρόπουλου από την ΕΠΣ Πέλλας οπως και των βοηθων του Δεμερτζή και Κεσίδη από την ίδια Ενωση.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ: Κούζας, Σκλιοπίδης, Δημητρίου, Κούμπουλα, Πέικος, Πιπιλιάρης (60’ Τριανταφυλλόπουλος), Αβραμόπουλος, Σκοπελίτης, Κιβρακίδης (75’ Κασλαμάς), Καραχαλίδης, Ηλίου (83’ Γιοβανόπουλος).

ΤΡΙΚΑΛΑ: Αργυρόπουλος, Κίτσας Λ., Τσιώτρας (85’ Καφές), Πετκάκης, Τσουλχάη, Ταταρίδης, Κιρκιλιανίδης (80’ Καπετάνος), Κουκουράκης, Παρσόπουλος, Κίτσας Γ., Πατσιαβούρας (75’ Βλάχος).


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής