breaking news Νέο

Με απόλυτη επιτυχία η 9η επιστημονική ημερίδα καρδιολογίας στη Βέροια

Με απόλυτη επιτυχία η 9η επιστημονική ημερίδα καρδιολογίας στη Βέροια

Ένα ιατρικό γεγονός με ξεχωριστό ενδιαφέρον, η 9η επιστημονική ημερίδα καρδιολογίας, πραγματοποιήθηκε το Σάββατο (20/1) στο ξενοδοχείο «Βεροιόπολις», στη Βέροια.

Τη διοργάνωση της ημερίδας είχε η Καρδιολογική Κλινική του Νοσοκομείου Βέροιας, σε συνεργασία με τη Β' Καρδιολογική Κλινική του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, με θέμα: «Θέσεις και Αντιθέσεις στην Καρδιολογία».

Οι εργασίες της ημερίδας στέφθηκαν από απόλυτη επιτυχία, τόσο ως προς το ενδιαφέρον από την παρουσία των συνέδρων όσο και ως προς τη θεματική τους, η οποία περιελάμβανε διαλέξεις και στρογγυλά τραπέζια.

Τα οποία και είχαν να κάνουν με την αναγκαιότητα των εμβολιασμών στον ασθενή με χρόνια καρδειαγγειακή, στις μυοκαρδίτιδες και τις μυοκαρδιοπάθειες, στην καρδιακή ανεπάρκεια συνοσηρότητας στην επεμβατική καρδιολογία, την ηχηροκαρδιολογία, την επαναιμάτωση στο οξύ έμφραγμα κ.α.

Νωρίτερα και πριν ξεκινήσουν οι εισηγήσεις, πραγματοποιήθηκε νοσηλευτική ημερίδα με στρογγυλό τραπέζι, σχετικά με το νοσηλευτή και τους καρδιολογικούς ασθενείς, όπως ακόμα και διάλεξη για την καρδιολογική νοσηλευτική ως ξεχωριστή ειδικότητα.

Τις εργασίες της ημερίδας χαιρέτισαν ο Δήμαρχος Βέροιας Κώστας Βοργιαζίδης και ο Διοικητής του Νοσοκομείου Ημαθίας Τάκης Μαυρογιώργος, ενώ τους προσκεκλημένους καλωσόρισε ο Διευθυντής της Καρδιολογικής Κλινικής του Νοσοκομείου Ημαθίας – Υγειονομική Μονάδα Βέροιας Γιάννης Βογιατζής.

Παύλος Χρ. Τουτουντζίδης


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής