breaking news Νέο

Α κατηγορία της ΕΠΣ Ημαθίας : Αναλλοίωτη η κορυφή

Α κατηγορία της ΕΠΣ Ημαθίας : Αναλλοίωτη η κορυφή

Με την Αγία Μαρίνα να παίρνει την έκτη στη σειρά νίκη της στα ισάριθμα παιχνίδια που έχει δώσει για το πρωτάθλημα, με ένα γκολ του Ντέλλα στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου το Μακροχώρι όμως να "φωνάζει" για ένα πέναλτι που δεν του έδωσε ο αξιολογημενος στην Super League 1 διαιτητής κ. Καραντώνης, όταν το τερματοφύλακας της γηπεδούχου Κωστογλίδης ανέτρεψε στο 73' τον Πρωτογέρη, που αν δίνονταν αυτόματα θα σήμαινε και αποβολή του τερματοφύλακα, συνεχίστηκε το πρωτάθλημα της Α' κατηγορίας με τα παιχνίδια της 6ης αγωνιστικής.

Με νίκη κάτι που ήταν αναμενόμενο, συνέχισαν και τα Τρίκαλα στο ΔΑΚ της Νάουσας επικρατώντας του ΦΑΣ με 3-0, ενω το σκορ της ημέρας παρουσιάστηκε στα Λευκάδια με τη Μελίκη να επικρατεί της γηπεδούχου ομάδας με 7-2. Εκτος έδρας νίκη και για τον Κοπανό στο ντέρμπι με τον Απόλλωνα Αγίου Γεωργίου, ενω στο γήπεδο της Αλεξάνδρειας η γηπεδούχος ομαδα και η ερασιτεχνική της ΒΕΡΟΙΑΣ αναδείχθηκαν ισόπαλες 1-1.

ΑΓΙΑ ΜΑΡΙΝΑ - ΜΑΚΡΟΧΩΡΙ 1-0: Αμφίρροπο παιχνίδι με λίγες φάσεις στα καρέ των δυο ομάδων, το Μακροχώρι να δικαιολογεί την καλή παρουσία που είχε στα προηγούμενα παιχνίδια και την Αγία Μαρίνα να παίρνει την νικη και να παραμένει μόνη στην κορυφή του βαθμολογικου πίνακα με ενα γκολ που πέτυχε ο Ντέλλας στο 48' με κεφαλιά.

Το παιχνιδι βέβαια θα μπορούσε να έχει διαφορετικη΄εξέλιξη αν ο αξιολογημένος στην SL 1 διαιτητής κ. Καραντώνης, που πριν λίγες εβδομάδες είχε γίνει αρνητικός πρωταγωνιστής σε αγώνα της SL 1, κατελογιζε το πέναλτι που ζήτησε η ομάδα του Μακροχωρίου.

ΝΑΟΥΣΑ - ΤΡΙΚΑΛΑ 0-3: Με τρια γκολ του Λίτι, που επανήλθε ύστερα από τέσσερις αγώνες, λόγω της γνωστής τιμωρίας του στο 21', στο 43' και στο 50' τα Τρίκαλα που είχαν και ένα δοκάρι στο 34' σε σουτ του Αβραμόπουλου νίκησαν τη Νάουσα στην έδρα της και διατηρήθηκαν σε απόσταση βολής από την πρωτοπόρο του βαθμολογικού πίνακα Αγία Μαρίνα.

Από την άλλη η Νάουσα παρουσιάστηκε σαφώς βελτιωμένη σε σύγκριση με τα προηγούμενα πέντε παιχνιδια που έδωσε.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Νησελίτης (Γιαγκιτζόγλου - Παπαντώνης).

ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ - ΚΟΠΑΝΟΣ 0-1: Με ενα γκολ του Στογιάννη που πέτυχε στο 62' με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι ο Κοπανός νίκησε εκτός έδρας τον Αγιο Γεώργιο και έπιασε το Μακροχώρι στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Παπαργυρίου (Αργυρίου - Βαλκάνος).

ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ - ΒΕΡΟΙΑ Β. 1-1: Η γηπεδούχος είχε στη μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού στην κατοχή της την μπάλα δίχως όμως να καταφέρει να δημιουργήσει και τις αναλογες ευκαιρίες. Κατάφερε όμως στο 58' να προηγηθεί στο σκορ με τον Πιπιλιάρη Ι. ενω προηγουμένως και συγκεκριμένα στο 35' είχε δοκαρι με απευθείας κτύπημα φαουλ του Αλμπανίδη. Η Β' ομάδα της ΒΕΡΟΙΑΣ ισοφάρισε στο 83' με τον Σουπιάδη.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Μαλούτας (Καραγκιζόπουλος - Βαλκανος Α.).

ΛΕΥΚΑΔΙΑ - ΜΕΛΙΚΗ: Με τρία τέρματα που πέτυχε στο πρώτο 30λεπτο (ο Κίτσας δυο στο 5' και στο 36' και ο Μελιόπουλος ένα στο 29' και τέσσερα στηνεπανάληψη με τους Τσιφλίδη 65' και 88', Βουλγαράκη 76', Βασιλειάδη 80' και Καραβαδέ 83') η Μελίκη νίκησε εκτός έδρας με 2-7 τα Λευκάδια που είχαν μειώσει με τους Σ. Αμανατίδη σε 1-3, στο 32' και 2-7 στο 80' με τον Βασιλειάδη και ισοβάθμισε με την Αλεξάνδρεια στην 5η θέση.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Ρηγόπουλος (Ζουρνατζίδης - Μπέκας).


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής