breaking news Νέο

Η ΒΕΡΟΙΑ έχασε στο Δημοτικό Στάδιο 2-0 από τον Εργοτέλη

Η ΒΕΡΟΙΑ έχασε στο Δημοτικό Στάδιο 2-0 από τον Εργοτέλη

Για το Κυριακάτικο παιχνίδι της ΒΕΡΟΙΑΣ στο Δημοτικό Στάδιο λίγα μπορεί να γράψει κανείς.

Η ομάδα του Εργοτέλη, που στα παιχνίδια που είχαν προηγηθεί είχε πάρει μονο μία νίκη ήταν καλύτερη και η νίκη της κρίνεται απόλυτα δίκαιη.

Οι νεαροί ποδοσφαιριστές της Βασίλισσας βρέθηκαν σε πολύ κακή ημέρα και παραδόθηκαν “ανευ όρων” στους αντιπάλους τους που είναι αλήθεια ότι εξέπληξαν με την πολυ καλή κυκλοφορία της μπάλας.

Δεν ξέρουμε βέβαια αν τα προβλήματα που τους ταλανίζουν και που μέρα με τη μερα αντι να λύνονται πολλαπλασιάζονται επηρέασαν σε τόσο μεγάλο βαθμό την απόδοσή τους.

Ομως εστω και ετσι κανείς από τους ελάχιστους φιλάθλους που βρέθηκαν στο γήπεδο, δεν μπορεί να υποστηρίξει ότι δεν προσπάθησαν οι νεαροί παίκτες της ΒΕΡΟΙΑΣ.

Προσπάθησαν όμως είτε επειδή ο αντίπαλος βρέθηκε σε καλή ημέρα ή επειδή οι ίδιοι επηρεάσθηκαν από όσα βλέπουν να συμβαίνουν στην ομάδα τους και αντιλαμβανόμενοι ότι το μέλλον δεν είναι καθόλου ευοιωνο δεν κατάφεραν να ανταποκριθούν στις απαιτησεις του αγώνα, που με βάση την εικόνα που παρουσίασε η Κρητική ΠΑΕ ήταν ιδιαίτερα αυξημένες στο συγκεκριμένο παιχνίδι.

Η ΜΟΡΦΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Ο Εργοτέλης ξεκίνησε καλύτερα και συνέχισε να ελέγχει το παιχνιδι σε ολόκληρη την διάρκεια του παρότι στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου η ΒΕΡΟΙΑ είχε την κατοχή της μπάλας δίχως όμως να μπορεί να γίνει απειλητική εκτός από δυο - τρεις περιπτώσεις.

Αντίθετα οι φιλοξενούμενοι δημιούργησαν και εχασαν κλασικές ευκαιρίες και επαναλαμβάνουμε η νίκη τους με καθαρό σκορ είναι απολυτα δίκαιη. Η πρώτη καλή στιγμή πάντως στο παιχνίδι ηταν για την Βέροια στο 2’ με τον Ουνγιαλίδη να βγάζει τη σέντρα τον Ρούνεϋ να πιάνει την κεφαλιά από καλή θέση για γκολ και τον τερματοφύλακα του Εργοτέλη Λαδά να μπλοκάρει την μπάλα. Αυτή ήταν η πρώτη και τελευταία καλή στιγμή της ΒΕΡΟΙΑΣ για το πρώτο ημίχρονο αφού το υπόλοιπο διάστημα ανήκε στον Εργοτέλη, ο οποίος με τη σειρά του στο διάστημα αυτό δημιούργησε τέσσερις επικίνδυνες φάσεις στα καρέ της αντιπάλου του από τις οποίες αξιοποίησε την μια.

Στο 12’ συγκεκριμενα ο Σταματάκος μπήκε από δεξιά στην περιοχή της ΒΕΡΟΙΑΣ και απέναντι απο τον Γιαγκιόζη αντί να πλασάρει θέλοντας προφανώς να σιγουρέψει το γκολ έσπασε την μπάλα στον Καϊπερς ο οποίος όμως ηταν σε θέση οφσαϊντ και έτσι σταμάτησε η φάση.

Στο 22’ και πάλι ο Σταματάκος γύρισε την μπάλε από πολύ πλάγια θέση με τον Μπουτσάκη και τον Καϊπερς απέναντι από τον τερματοφύλακα της ΒΕΡΟΙΑΣ να πλασάρουν πάνω απο τα δοκάρια.

Στο 26’ η μπροστινή μπαλια στον Κάϊπερς αυτός κάνει το πλασέ με τον Γιαγκιόζη να αντιδρα σωστά να σταματά την πορεία της προς τα δίχτυα του και τον Καψάλη στη συνέχεια να την απομακρύνει.

Στο 34’ και σε μια ακόμη ευκαιρία του Εργοτέλη τραυματίζεται και αποχωρεί από τον αγώνα ο Γιαγκιόζης και την θεση του παίρνει ο Τριαντάφυλλος.

Στο 44’ οι φιλοξενούμενοι ανοίγουν το σκορ. Ο Σταματάκος έβγαλε την παράλληλη συρτή σέντρα με τον Κάϊπερς στο δεύτερο δοκαρι από πολυ κοντά να μην δυσκολεύεται να την στείλει στο βάθος της εστίας της ΒΕΡΟΙΑΣ ανοιγοντας το σκορ στην καταλληλότερη ίσως στιγμή για την Κρητική ομάδα. Στην επανάληψη η ΒΕΡΟΙΑ μπαίνει φουργιόζα και με το καλημέρα δημιουργεί την πρωτη καλή στιγμή στο δεύτερο ημίχρονο.

Ο Ουνγιαλίδης στο 46’ κάνει τη σέντρα σουτ θέλοντας προφανώς να αιφνιδιάσει τον τερματοφύλακα του Εργοτέλη όμως η μπάλα φεύγει πάνω από τα δοκάρια.

Η επιθετική δραστηριότητα της ΒΕΡΟΙΑΣ σ’ αυτο το δεύτερο ημίχρονο κράτησε μόλις δεκα λεπτά για να επανέλθουν οι γηπεδούχοι μετά το 56’ και πάλι στο προσκήνιο πετυχαίνοντας και ένα δεύτερο τέρμα στο 85’ με το οποίο κλείδωσαν την νικη τους. Συγκεκριμένα στο 85’ ο Καϊπερς και ο Αγγελόπουλος έπαιξαν το ένα - δυο μέσα στην περιοχή της Βέροιας με τον πρώτο (Κάϊπερς) να γίνεται κάτοχος της μπάλας και από κοντά νσ πετυχαίνει το δεύτερο του τέρμα στο παιχνίδι διαμορφώνοντας έτσι το 0-2.

Βέβαια οι φιλοξενούμενοι είχαν κι άλλες ευκαιρίες σ’ αυτό το δευτερο μέρος τις οποίες όμως δεν κατάφεραν να αξιοποιήσουν.

Η ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ

Δεν απέφυγε τα λάθη που όμως δεν διαμόρφωσαν το αποτέλεσμα ο Θεσσαλονικιός διαιτητής κ. Αγγελάκης που είχε για βοηθούς τον συμπατριωτη του Φράγιο και τον Κρυωνά από τις Σέρρες.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

ΒΕΡΟΙΑ (Απόστολος Χαραλαμπίδης): Γιαγκιόζης (33’ Τριαντάφυλλος), Σουλιώτης, Καψάλης, Κοζάκης (75’ Μέξης), Δαμιανάκης, Λάσκαρης, Λίταινας (66’ Λαζόπουλος), Δόρης, Μπαστιάνος, Βανκεβάι, Ουνγιαλίδης.

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (Τάκη Γκώνιας): Λαδάς, Μπουρσέλης (75’ Εντιαγέ), Βογιατζής, Νικολακάκης, Μπάτζιος, Μπουτσάκης (69’ Αγγελόπουλος), Σταμόπουλος, Μαζουλουξής, Σταματάκος (84’ Ιατρούδης), Μπούζας, Κάιπερς.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής