breaking news Νέο

Ήττα του “Ζαφειράκη” από την ανώτερη ΑΕΚ

Ήττα του “Ζαφειράκη” από την ανώτερη ΑΕΚ

            Την ήττα με 21-30 γνώρισε ο Ζαφειράκης Νάουσας από την πρωτοπόρο του πρωταθλήματος ΑΕΚ. Από την αρχή του αγώνα, φάνηκε πως η αναμέτρηση δεν θα ήταν εύκολη για τον γηπεδούχο Ζαφειράκη, καθώς η ομάδα της ΑΕΚ “με το καλημέρα” έδειξε την ανωτερότητα της και ξέφυγε στο σκορ από τα πρώτα κιόλας λεπτά (1-6 στο 5’), εκμεταλλευόμενη φυσικά και μερικά λάθη των γηπεδούχων.

            Στη συνέχεια του παιχνιδιού, το σκηνικό δεν άλλαξε ιδιαίτερα, με την ΑΕΚ να χτίζει βαθμιαία μια ασφαλή διαφορά εις βάρος του Ζαφειράκη, οι αθλητές του οποίου ωστόσο δεν έπαψαν να παλεύουν για να μην ξεφύγει αυτή η διαφορά. Το ημίχρονο έληξε υπέρ της ΑΕΚ 9-16, όπως ήταν αναμενόμενο από τη διαφορά δυναμικότητας που παρουσίασαν στο γήπεδο οι δύο ομάδες.

            Στο δεύτερο ημίχρονο, οι παίκτες του Ζαφειράκη είχαν βελτιωμένη εικόνα, τόσο αμυντικά όσο και επιθετικά, ωστόσο σε καμία περίπτωση δεν μπόρεσαν να απειλήσουν την ΑΕΚ, παρά τις αξιέπαινες επιθετικές τους ενέργειες. Ο αγώνας έληξε 21-30, με νικήτρια την ομάδα της ΑΕΚ.

            Η ήττα αυτή, ήταν “εντός προγράμματος” για την ομάδα της Νάουσας καθώς η ομάδα της ΑΕΚ, έχει τα τελευταία χρόνια μια αξιοζήλευτη πορεία στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και βρίσκεται φέτος, μόνη πρώτη, στην κορυφή της βαθμολογίας του πρωταθλήματος της Handball Premier.

            Επόμενος αγώνας για τον Ζαφειράκη, την Τετάρτη 30/11, κόντρα στον Ολυμπιακό, εκτός έδρας, στην Αθήνα.

 

 

Τα πεντάλεπτα: 1-5, 2-6, 2-9, 4-10, 7-13, 9-16 (ημιχρ.), 11-19, 11-20, 16-23, 20-27, 21-30 (τελικό).

Ζαφειράκης Νάουσας (Δεληγιάννης): Αθανασίου 1, Μπόλας 1, Κανιζάι 1, Τζουβάρας, Τσαγκέρας 1, Θεοδωρόπουλος 2, Μπουμπουμέντρας, Ρότζιος, Μισαηλίδης 5, Μπιλιούρης, Αποστολίδης 3, Μίλοβιτς 2, Βαφείδης 3, Τσατσάς, Δασκαλόπουλος, Λόλας 2.

ΑΕΚ (Αλέξης Αλβανός): Μάτσκεβιτς, Αραμπατζής 3, Τικ 1, Ζίβκοβιτς 4, Μαντάλινιτς 5, Νικολαΐδης, Αλμέιδα, Ηλιόπουλος 7, Παπαδιονυσίου, Λιάπης 2, Άρσιτς, Καλόμοιρος, Σόκολιτς 1, Τσιτομπί 1, Λέμος 1, Κεδέρης 5.

Διαιτητές: Σαπανίδης-Ηλιάδης. Δίλεπτα: 1-9. Πέναλτι: 0/3-1/1.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής