breaking news Νέο

«Η Κυρία Τσαγερό» παρουσιάζεται στη γκαλερί Παπατζίκου

«Η Κυρία Τσαγερό» παρουσιάζεται στη γκαλερί Παπατζίκου

Στις 11 Δεκεμβρίου, Παγκόσμια Ημέρα για τα Δικαιώματα του Παιδιού, η γκαλερί ΠΑΠΑΤΖΙΚΟΥ θα φιλοξενήσει τη συμπολίτισσά μας, συγγραφέα Όλγα Κουτμηρίδου,  όπου και θα παρουσιάσει την 2η έκδοση του αγαπημένου της βιβλίου «Η Κυρία Τσαγερό» από τις εκδόσεις «ΚΥΡΙΑΚΙΔΗ»

Σας περιμένουμε όλους με χαρά, την Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2022 και ώρα 6 το απόγευμα, στο καφέ «εκτός χάρτη» papatzikou gallery, Ελ. Βενιζέλου 43 στη Βέροια.

Το ποντιακό παραδοσιακό παραμύθι «Η Κυρία Τσαγερό» κατά την επιτυχημένη πρώτη παρουσίαση του βιβλίου, αγκαλιάστηκε με ενθουσιασμό από το κοινό. Μέσα από τις περιπέτειες της κυρίας Τσαγερό αναδεικνύονται με μοναδικό τρόπο οι σημαντικές αξίες της φιλίας και της αλληλεγγύης.

*Η Όλγα Κουτμηρίδου Μεταξά γεννήθηκε στη Μικρή Σάντα Ημαθίας. Σπούδασε Νοσηλευτική και εργάστηκε στο Νοσοκομείο Βέροιας. Έκανε παιδικές εκπομπές στο «Διαδημοτικό Ραδιόφωνο Ημαθίας». Αρθρογραφούσε σε λογοτεχνικές στήλες των εφημερίδων «ΗΜΕΡΗΣΙΑ» ΚΑΙ «ΛΑΟΣ» της Βέροιας. Στον «Παύλειο Λόγο», στον ραδιοφωνικό σταθμό της εκκλησίας της Βέροιας, παρουσίαζε για καιρό, σειρά λογοτεχνικών κειμένων και παιδικών εκπομπών.

Η παρουσίαση του βιβλίου θα γίνει με κινηματογραφικό τρόπο σε εορταστικό περιβάλλον. Παρακαλούμε για την έγκαιρη προσέλευσή σας.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής