breaking news Νέο

Αφήστε ήσυχη την Ελληνική Αστυνομία -Του Θόδωρου Ελευθεριάδη

Αφήστε ήσυχη την Ελληνική Αστυνομία  -Του Θόδωρου Ελευθεριάδη

Ως «ανεκπαίδευτους...σερίφηδες» χαρακτήρισε τους άνδρες (και τις γυναίκες) της Ελληνικής Αστυνομίας, ο «πολύς» Χρήστος Σπίρτζης, τομεάρχης του ΣΥΡΙΖΑ για το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη.  Κάλεσε μάλιστα τον υπουργό Τάκη Θεοδωρικάκο να...μαζέψει τους αστυνομικούς, που έχει βγάλει στους δρόμους και οι οποίοι αντί να εργάζονται για την ασφάλεια των πολιτών, σπέρνουν τον τρόμο και το θάνατο! Ο πρώην υπουργός, βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, μάλλον ξέχασε τα «ωσαννά» στους  «ανεκπαίδευτους» αστυνομικούς, που έβαλαν τα στήθια τους το Μάρτιο του 2021, για να μην περάσουν τα πλήθη των μη νόμιμων μεταναστών που «έριξε» στον Έβρο ο Ερντογάν. Όπως επίσης ξεχνά και τους «εκπαιδευμένους» άνδρες των Ειδικών Μονάδων Καταστολής, που ρήμαξαν στα χημικά και το ξύλο τους διαδηλωτές στο Πισοδέρι, όταν διαδήλωναν, δεκάδες χιλιόμετρα μακριά από τις Πρέσπες, για την ανιστόρητη, ομότοπη, συμφωνία.

Καιρός να αφήσουν ήσυχη την αστυνομία. Κατανοητό ότι οι Ρομά είναι ένα σημαντικό κομμάτι ψηφοφόρων. Και ουδείς είναι χαρούμενος με το να κινδυνεύει μια ανθρώπινη, νεαρή, ζωή. Αλλά το να λέει ο τομεάρχης του ΣΥΡΙΖΑ, όπως και ο συνάδελφός του Νίκος Φίλης, ότι ο άνδρας της ΔΙ.ΑΣ «σημάδεψε» στο κεφάλι το νεαρό τσιγγάνο, ε, πάει πολύ. Και πολιτικός και αστυνομικός και δικαστής, δεν λέει...«σύντροφοι»!

Υ.Γ Θα καταδικάσει, άραγε, ο κ. Σπίρτζης, την καταστροφή της δημόσιας, αλλά και της ιδιωτικής περιουσίας, στα επεισόδια που έγιναν στο «Ιπποκράτειο» από τους γνωστούς-αγνώστους και τους τσιγγάνους; Σε τι φταίνε οι πολίτες, να χάνουν τα αμάξια τους, αλλά και οι νοσηλευόμενοι ασθενείς να βιώνουν τον τρόμο;


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής